div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Firewatch’tan aldığınız görüntüleri fotoğraf kağıdına bastırmak ister misiniz?

- Advertisement -

Campo Santo’nun uzun süredir beklenen oyunu Firewatch çıktı ve tüm oyun basınından gayet iyi puanlar aldı. Şimdi başka bir hizmetiyle de gündemde.

Belki daha önce yayınlanan fragmanlarında görmüşsünüzdür, canınız istediğinde çıkartıp doğa fotoğrafları çekebileceğiniz bir fotoğraf makineniz var oyunda. Eğer oyunun Steam versiyonuna sahipseniz bu fotoğraf makinesinin sürpriz bir işlevi de söz konusu. Oyundan çıktığınızda bu kamera ile çektiğiniz fotoğrafları görüyorsunuz ve bunlardan herhangi birisini fotoğraf kağıdına bastırmak isteyip istemediğiniz soruluyor! Hatta yapımcı Campo Santo bunun için çakma bir fotoğraf ajansı bile kurmuş (Fotodome).

145497968673

Evet ilginç olduğu kadar da işlevsel bir özellik ve elbette ücrete tabi. Dünyanın her yerine gönderim yapılabiliyor ve bunun bedeli de kargo dahil 15$. Üstelik size gelecek fotoğraflar arasında makine içinde göremeyeceğiniz bazı fotoğraflar ve detaylar da var. Bu da bir gizem oyununa yakışır bir özellik.

Şimdilik sadece PC kullanıcılarının faydalanabildiği bu özelliğin yakında konsollarda da kendisine yer bulması bekleniyor.

Oyun iki gündür çılgınlar gibi satıldığından (Şu anda Steam’de 27.30tl) uyarmış olalım, oyun bir gizem/keşif oyunu ve spoiler yememek için izlediğiniz videolarda (Biz aşağıdaki videoyu bile izlemedik!) dikkatli olmanızda fayda var.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler