div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Funcom yeni oyunu olan The Park’ı açıkladı!

- Advertisement -

Age of Conan ve The Secret World yapımcısı olan Funcom, Ekim ayında çıkacak olan, tek kişilik PC oyunu olan The Park’ı açıkladı.

Funcom, The Park’ı kısa ama bir o kadar sürükleyici bir hikayesi olduğunu belirtirken, oyuncuların Callum adında bir oğlu olan anne, Lorraine’yı oynayacaklarını söyledi. Oyuncular karanlık çöktükten sonra ürkütücü bir lunaparkı araştırarak ve ipuçları bularak oyunda ilerleyecekler.

The Park, son zamanlarda adını MMO ile duyurmaya çalışmış olan stüdyo için çıkış oyunu olacakken, şirket aynı zamanda iflas etmemek için, yatırım ve ya satış için arayışlara girdi. Norveç kökenli şirket son zamanlarda, The Secret World’un satışlarıyla ince ipte yürüyor, Lego Minifigures Online’da beklentileri bulmayınca şirket telaşa girdi.

Funcom’un patronu Rui Casais, tekrar tek oyunculu bir oyunda çalışmış olmaktan dolayı heyecanlı ve enerji dolu olduklarını belirtti. Rui Casais; “Aslında “The Park” küçük çaplı bir geliştirici kitlesiyle, yeni konsept arayışlarını ve bunları deneyerek ortaya çıkmaya başladı, daha önceden yaptığımız çoklu oyuncuları gözden geçirdik ve bunları daha küçük hale getirip tek oyunculu hale nasıl getiririz sorusuyla devam etti. Nihayetinde özel bir şeyler ortaya çıkmıştı ve “The Park” tüm dünyayla paylaşmaya hevesli olduğumuz bir oyun haline geldi.” diyerek sözlerini tamamladı.

Aşağıda The Park’ın fragmanını izleyebilirsiniz ancak uyarması bizden çok fazla flaş patlamaları içerdiğinden dolayı fotosentetik epilepsi hastalığı olan kişilerin dikkat etmesini rica ediyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler