div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Funcom’un yeni gerilim oyunu The Park’ın çıkış tarihi netleşti!

- Advertisement -

Geçmişinde The Longest Journey gibi muhteşem bir yapım bulunan Funcom’un keşif/korku türündeki son oyunu 27 Ekim’de PC için piyasada olacak.

Funcom bu defa macera oyunu çizgisinden bir yan dala kayıyor ve tıpkı Gone Home, Vanishing of Ethan Carter veya Everybody’s Gone to the Rapture gibi keşif türünde bir oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor, üstelik bu defa korku öğeleri ile beraber. Walking Simulator, yani kısaca koşup zıplayamadığınız, aksiyondan ziyade bilinçaltınıza ve duygularına hitap etmesini beklediğiniz yapım çevrenizdeki ipuçlarından faydalanarak “ne olup bittiğini anlamak” üzerine kurulu, keyif aldığımız bir türde olacak.

Yapımcı Funcom’un gerilim romanı deyince aklımıza gelecek ilk isimlerden olan Stephen King ve efsanevi Fahrenheit 451’in yazarı Ray Bradbury’den çokça esinlendiğini açıkladığı hikayede oğlunu arayan bir anne olan Lorraine’i canlandıracağız, mekan ise terkedilmiş bir eğlence parkı.

Steam üzerinden 16.17tl karşılığında ön sipariş verebileceğiniz oyun piyasaya çıktıktan sonra 21tl gibi oldukça uygun bir fiyattan satılacak. Ayrıca eğer firmanın bir önceki oyunu The Secret World kütüphanenizde mevcutsa Chipmunk Killer kostümü de size hediye edilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler