div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gaijin’den yeni MMO: Crossout

- Advertisement -

Gaijin savaş araçlarına dayalı yeni oyununu duyurdu

Gaijin Entertainment’in her türlü savaş aracına ilgili bir oyun yapımcısı olduğu çıkardığı oyunlardan anlaşılıyor. Geçmişte Wings of Prey ve Birds of Steel gibi hava savaşlarına dair önemli oyunlar çıkarmış olan yapımcı ekip son zamanlarda ise War Thunder ve Star Conflict ile hayli anılır olmuştu.

crossout 2

Savaş araçlarına dair oyunlar yapmaya doymayan ekip yeni duyurduğu oyunu Crossout’ta da yine savaş araçlarını kullanıyor. Uzaylılar tarafından harap edilmiş bir dünyaya konuk olacağız. Post-apokaliptik bir gelecekte geçen yapımda fütüristik tasarımlara sahip yok edici savaş araçlarını kontrol edecek, geliştirecek ve özelleştireceğiz. Savaş araçlarımızın geliştirmemizi bekleyen pek çok parçası ve yeteneği olacak. Biz de kendi oynayış tarzımıza göre, kendi istediğimiz şekilde savaş aracımızı şekillendireceğiz. Aracımızı şekillendirdiğimiz parçaları satın alabilecek, takas edebilecek veya oyundan kazanabileceğiz.

crossout 3

Araçlarımıza monte edebileceğimiz pek çok silah türü bulunacak. Bu silahlar içerisinde uçan dronlar, füzeler ve motorlu testereler gibi ilginç silahların yanında makineli tüfek gibi klasik silahlar da bulunacak. Tahminimce bu silahların bazıları birincil bazıları ikincil silahlarımızı oluşturacak.
Crossout an itibariyle erken alfa testlerini sürdürüyor. Ancak oyunun beta testlerinin bu yaz başlaması beklendiği belirtiliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler