div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Game of Thrones’un ikinci sezonu yolda!

- Advertisement -

Telltale’a ait Game of Thrones oyununun baş yapımcısı Kevin Bruner’ın The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamaya dayanarak ikinci sezonunun yolda olduğunu sizlere bildirmek isteriz.

Oyunun ikinci sezonu için uzun süredir çalıştıklarını belirten Bruner, oyunla ilgili fazla bilgi vermekten çekinirken, oyunda yine birden fazla karakter ile oynanabileceğini de söyledi. Bununla birlikte oyuncuların ilk sezondaki seçimlerinin ikinci sezonu etkilemesi gibi faktörlerin olacağını ve ikinci sezon çıkışı için onları uzun süre bekletmeyeceklerine dair açıklamalarda da bulundu.

Bruner’dan oyunda kaç karakter olacağıyla ilgili kesin bilgiler alamasak da ikinci sezondaki asıl olayın House Forrester’ın trajedi ve hainlik içerikli yeni maceraları olacağını söyleyebiliriz.

Ancak dediğimiz gibi, birinci sezon sonunda kimin hayatta kalıp kalmadığı ve yaptığınız diğer seçimler ikinci sezonu etkiliyor olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler