div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

GAME’in mağaza yöneticisi yanlışlıkla tüm Gift kartları sipariş ederse…

- Advertisement -

Eh, Avrupa’nın en popüler oyun portallarından birisini fena halde felç etmek için daha iyi bir yöntem olamazdı.

İngiltere’de faaliyet gösteren GAME bilindiği gibi hem ülkenin, hem de Avrupa’nın oyun deyince ilk akla gelen kurumlarından biri ve cirosunun önemli bir kısmını da Gift kart satışlarından elde etmekte. Bugünlerde ise Gift kart almak isteyenleri kötü bir sürpriz bekliyor zira İskoç bir mağaza yöneticisinin yanlışlıkla GAME’in stoklarındaki tüm Gift kartları sipariş etmesi sonucu firma içinde bir kriz yaşanmakta.

NeoGAF’ın ortaya çıkarttığı durum ilk başta GAME’in ciddi bir finansal krizle karşı karşıya olduğu şeklinde yorumlansa da sorunun o kadar ciddi olmadığı, bu hatanın finansal anlamda düzeltilebilmesi için geçecek zaman içinde kullanıcıların bazı işlemlerini yapmakta güçlükle karşılaşmasının da normal olduğu ortaya çıktı.

Eh, gift kartların sıfırlanması yeterince büyük bir sorun değilmiş gibi bir de bununu muhasebe tarafı var, kolay gelsin demekten başkası gelmiyor elimizden. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler