div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gamescom Özel: Blizzard medya brifinginden izlenimler

- Advertisement -

Blizzard’ın Gamescom’da en büyük bombası bilindiği gibi World of Warcraft’ın yeni ek paketi olacak ancak bu yarın yapılacak.

Bugün canlı olarak yayınlanmayan, 2000’lerdeki gibi katılımcıların kendi aralarında takılıp arada sahnenin fotoğrafını çektiği, Ayça’nın da Twitter altından canlı olarak tweet’lediği Blizzard’ın medya brifingi de beklediğimizden daha hareketli geçti. Ayça’nın miyop telefonu ile çektiği fotoğrafları daha önce Twitter ve Facebook üzerinden paylaşmıştık hatırlayacaksınız. Gelin biz Blizzard medya brifinginde ne oldu ne bitti yakından bakalım.

[title type=”h4″]Hearthstone Grand Tournament: 132 yeni kart, cüzdanlar fora![/title]

Blizzard, Hearthstone: Heroes of Warcraft’ın yeni eklenti paketiyle başladı Gamescom medya brifingine The Grand Tournament adını alan paket, oyuna yepyeni içerikler getirecek. World of Warcraft’ın Argent Tournament güncellemesini temel almış olan The Grand Tournament, oyuna yepyeni etkileşimler ve ona göre bir harita ekleyecek. Bunun yanında Skycap’n Kragg adlı yeni bir efsanevi kart ve Hunters için Lock and Load isminde yeni bir büyü oyuna eklenecek. Hearthstone’un ilk efsane büyüsü olan Lock and Load, size rastgele bir hunter kartı gelmesini sağlıyor.

The Grand Tournament, toplamda 130 yeni kartı Hearthstone oyuncularıyla buluşturacak. Ön siparişe açılan bu eklenti paketi raftaki yerini önümüzdeki ay alacak.

[title type=”h4″]Heroes of the Storm: Kharazim ve Rexxar ile tanışın![/title]

- Advertisement -

Oldukça rekabetçi olan ve kolay kolay başarı sağlanamayan MOBA piyasasında kısa sürede grafikleri ve kullanıcı dostu oyun sistemi ile ön plana çıkan Heroes of the Storm’dan iki karakter var gündemimizde. Bunlardan Rexxar medya brifinginde tanıtılmadıysa da cuma günkü HotS stream’inde duyurulmasını bekliyoruz. Ivgodor’dan gelen bir Monk olan Kharazim Diablo evreninden gelen ilk support karakteri HotS için ve kelimenin tam anlamıyla dosta güven düşmana korku saçacak bir karakter. Bonus saldırı hasarı için demir yumruklarını kullanan, bunun yanında kendisini iyileştirebilen ve mana’sını restore edebilen Kharazim hem saldırı, hem de savunma konusunda oldukça dengeli bir karakter.

Gelelim Rexxar’a. Daha önce bahsettiğimiz gibi medya brifinginde Rexxar’a yer verilmedi ancak Gamescom içinde tanıtılacağı neredeyse kesin. Rexxar savaşlarda ayısı Misha tarafından da yardım gören bir Ranged Warrior. Misha Rexxar’ın eksik olduğu yakın dövüşte uzman ve rakibinin canını sıkacak bazı yeteneklere de sahip. Ayrıca kontrol edilemiyor ve eğer ölürse bir süre sonra savaş alanına geri dönüyor.

[title type=”h4″]Heroes of the Storm: Diablo temalı Battleground – Infernal Shrines[/title]

Gamescom sırasında tanıtılan Diablo temalı savaş meydanımız orta boyutlu ve üç koridora sahip. Haritanın sahip olduğu shrine’lar bir kere aktive edilince pandora’nın kapısı açılmış gibi sürekli defedilmesi gereken yeni yaratıklar üretiyor. Bu yaratıklar alt edildiğinde ise Shrine’lar ele geçiriliyor ve size koridorları zorlamanızı sağlayacak bir Punisher summon ediyor.

[title type=”h4″]Heroes of the Storm: Starcraft’tan hero geliyor: Artanis[/title]

Starcraft diyarlarından HotS’a düşen Hero’muz ise Protoss savaşçısı Artanis. Oldukça güçlü melee hasarı verebilen bu hero hakkında şu an için bildiklerimiz oldukça sınırlı ve yayınlanmış bir ability videosu da yok. Eğer herhangi bir RPG oyununda Warrior / Barbarian sınıfını kendinize yakın görüyorsanız Artanis sizin adamınız demektir.

artanis_flat1920x

[title type=”h4″]Overwatch: Yeni kahramanımız: Lucio[/title]

Overwatch için tarih almak bir yana beta’sı için bile tarih alamadık ve ümidimizi Blizzcon’a sakladık. Düzenli olarak tanıtılan hero’larımızdan en yenisinin adı Lucio ve Caddebostan sahilinde koşarken 1 santimetre yanınızdan geçip duran patencilerden tek farklı elinde bir silah olması.

Yarın saat 19:00’da World of Warcraft’ın yeni eklenti paketi duyurusunda görüşmek üzere.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler