div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gamescom Özel: EA Basın Konferansı -canlı-

- Advertisement -

Eh, Xbox ile Gamescom’a oldukça yoğun bir başlangıç yaptık sayılır, lakin yeni açılıyoruz. Saat 11:00’de EA basın konferansı başlıyor.

Elbette günün en büyük olayı Star Wars: Battlefront ve The Need For Speed olacak. İki oyun hakkında da çok detaylı bir sunum ve uzunca oynanış videoları bekliyoruz.

Ayrıca Fifa 16, Mirror’s Edge: Catalyst, Plants&Zombies Garden Warfare 2 ve E3’te büyük beğenimizi kazanan Unravel’da kesinleşen diğer oyunlar. EA’in sönük E3 konferansından sonra bazı yeni oyunların da ilk duyurusunun burada yapılması beklenebilir.

Diğer ağır top ise sunumda yer bulup bulamaycağını merak ettiğimiz Mass Effect Andromeda.

CANLI ANLATIM
-EA basın konferansı beklediğimiz gibi sona erdi ve yeni bir oyun duyurulmadı, Mass Effect Andromeda sürprizi de olmadı.
-Sahadan ayrılan taraftarlar, yeni stadyumlar, 1000’e yakın yeni tezahürat.
-Her yıl duyduklarımıza benzer şeyler. Daha gerçekçi animasyonlar, daha gerçekçi oynanış, yeni dengeler.
-Sahnede FIFA 16 ve FUT Draft 16 var. Orada bir Gary Neville gördük sanki.
-Finali yine Darth Vader yaptı. Herkesi tatmin eden bir sunum oldu sanırım.
-Beklediğimiz gibi savaşların gökyüzünde geçen kısmına ağırlık veren muhteşem bir trailer izledik. Hatta orada bir Tie Advanced bile gördük!
-İşte beklediğimiz an, Star Wars: Battlefront sahnede. Bakalım eski Battlefront oyunlarının yeni yorumundan fazlası olabilecek mi?
-Unravel anlaması ve oynaması en kolay platform oyunu olmayacak gibi, “ölmeli oyun” tanımı bunun için de uygun.
-E3’te görüp aşık olduğumuz Unravel tanıtılıyor. Oyunlara en çok para döken firmanın “less is more” dediğini de görecekmişiz.
-Şaka değil, pre-order olarak sipariş edenlere Bioware’in katkılarıyla türetilmiş Grass Effect sosuyla servis edilecek. İlkbahar 2016’da geliyor.
-Plants vs Zombies: Garden Warfare’in iki oyunu arasındaki fark GTA II ile GTA III arasındaki kadar, muazzam.
-Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 sahnede, E3’teki tanıtımından hatırlayacağınız üzere oldukça değişmiş ve serpilmiş durumda.
-Ayy The Sims 4, canım benim :/ Görmeseydik uyuyamazdık. :/
-KOTOR 3’e benzetilmeye çalışan SW: The Old Republic bizi pek açmadı. :/ Siz ne düşünüyorsunuz?
-Oldukça uzun ve güzel bir oynanış videosu izledik. Gece ışıklandırılması ile verilmesi kolaya kaçmak mı yoksa oyunun bu yönünü de göstermek mi siz karar verin.
-Faith’in kişilik özellikleri üzerine ağırlık verilmiş bir Mirror’s Edge: Catalyst sunumu izliyoruz. Yeni trailer’da geldi.
-Yeni ve güzel bir trailer izledik. Eğer bu ekibin hikayesi oyuna yedirilebilirse müthiş bir hit bekliyor bizi demektir.
-Ken Block’un Monster sponsorlu Ford Mustang’i oyuncuların yeni favorisi olmaya hazır! Muhteşem gözüküyor.
-Bazı tanıdık yüzler de Need for Speed tanıtımında yer buldu. Ken Block ve NFS: Most Wanted’da aşık olduğumuz BMW M3 E46 gibi.
-Seriyi başa mı saracağına yoksa Underground’dan sonrasına çizgi mi çekeceğine karar vermesini beklediğimiz Need for Speed ilk tanıtılan oyun.
-Konferans başladı ve sahnede EA CEO’su Andrew Wilson var.
-Konferans beş dakika içinde başlayacak ve eğer yeni bir oyun şovu çalmazsa en büyük yerin Need for Speed ve Star Wars: Battlefront’a ayrılmasını bekliyoruz.

Watch live video from EA on www.twitch.tv

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler