div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gearbox, yeni Duke Nukem oyunu için ortak arıyor!

- Advertisement -

İlk duyurulmasının üzerinden neredeyse 15 yıl geçtikten sonra oyuncular ile buluşmayı başarabilen Duke Nukem Forever’ın devamı gelebilir.

Dile kolay, ilk oyunun aldığı muhteşem tepkilerin ardından açıklanan, neredeyse on sene boyunca “gelmiş geçmiş en iyi oyun olacağı” şeklinde pazarlanan Duke Nukem Forever nihayet hak ettiği değeri görmeyen Brothers In Arms serisinin yapımcısı Gearbox Software tarafından bitirilmiş ve 2011 yılında piyasaya çıktıktan sonra çoğunlukla olumsuz tepkiler almıştı. Oyunun Gearbox’ın eline geçtiği güne kadar kaç kez grafik motorunu değiştirdiği, kaç kez yeni baştan yapılmaya başlandığı, kaç kez iptalin aşamasına geldiği ile alakalı notlar oldukça karışık.

Gearbox 2011 yılında piysaya çıkıp bekleneni verememiş olsa da Duke Nukem Forever’ın yaşamak için halen hakkı olduğuna inanıyor, öte yandan bu projeye tek başına girmeye niyetli de değil. “Oyunun en büyük sorunu on sene boyunca gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak vaadiyle tanıtılması oldu” diyen Gearbox patronu Randy Pitchford’a göre bu piyasada en zor şey insanların dikkatini bir yöne çekmeye çalışmak ve Duke Nukem Forever bunu yapabilme kapasitesine sahip çok az sayıda yapımdan biri.

Doğru söze ne hacet,eğer ihtiyaç duyduğu geliştirici ortaklığını alabilirse yeni Duke Nukem Forever yine beklenecek, yine satın alınıp oynanacaktır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler