div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gears of War yaratıcısı, Cliff Bleszinski yeni oyununu duyurdu!

- Advertisement -

Hatırlarsanız dün ki haberlerimizden birin de Nexon.net’teki geri sayım sitesinden bahsetmiştik. İşte o geri sayım bitti ve ilk detayları sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Gears of War yaratıcısı Cliff Bleszinski, önceki adı Project Bluestreak olan ve free to play arena shooter oyunu hakkında ilk detayları paylaştı.

Bugün ki canlı yayın esnasında, Gears of War yaratıcısı 2016 yılında çıkacak olan yeni oyunu hakkında bilgiler verdi. Oyunun adı “LawBreaker”.

LawBreaker, dünya bir felaket yaşadıktan yıllar sonra geçiyor, felaket ise dünyanın yer çekimi alanının bozulmasıyla oluşan yer kabuklarının çatlayıp kırılması, sürekli depremler oluyor ve her şey denizlere gömülüyor. Bu felaketin adı ise dün ki haberimiz de belirttiğimiz “The Shattering”. Ancak LawBreaker diğer kaos oyunları gibi felaket anında geçmiyor. Oyunumuz felaketin üzerinden yıllar geçtikten sonra yani insanlık kendini toparladıktan ve her şey tekrar inşa edildikten sonra ki bir zaman dilimde geçiyor. Ancak günümüz dünyasından bir farkı var ki bu da hala yer çekiminin bozuk olması. Yani oyunun oynanışında jetpackler, yer çekimi alanları, çengeller ve buna benzer gereçlerimiz büyük rol oynayacak gibi. Bleszinski’nin belirttiği gibi; “Ayağınız yere bassın istemeyeceksiniz.”

Ayrıca gang adında klanımsı bir özelliği mevcut oyunun. The Shattering’den sonra yeni dünya düzenine ayak uydurmak isteyenler azılı suçlular bir araya toplanıp devlet kuruyorlar ve adını Breakers koyuyorlar. Buna karşılık ise dünyanın eski bütün güvenlik ajansları bir araya gelip kendi devletlerini kuruyorlar ve adı Law. Yani oyunumuz Güvenlikçilerle suçluların (Law vs Breakers) arasındaki çatışmayı konu alacak türden. Oyunun ismine verin.

Bir de Pre-Alpha aşamasıdnan bir videomuz var. İyi seyirler. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler