div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gerçek dünyada Pokemon avı: Pokemon GO

- Advertisement -

Pokemon ile ilk tanışmamı ve neden arkama bakmadan arkamı dönüp kaçtığımı daha önce bir haberde anlatmıştım sanırım, ancak hakkını verelim, çılgınlık giderek büyüyor.

The Pokémon Company, Nintendo ve Niantic Labs şu anda bir mobil Pokemon oyunu üzerinde çalışıyorlar ve Fitbit benzeri bilekliğin de yardımıyla GPS üzerinden gerçek dünyada Pokemon avlayacağımız bu oyun ve yan aksesuarları 2016 yılında piyasaya çıkacak.

Aşağıdaki videodan oyunun oynanışını ve fotoğraftan da bilekliğin (Pokemon GO Plus) ne kadar da hoş bir tasarım olduğunu görebilirsiniz. Bluetooth üzerinden telefona bağlanan ve GPS üzerinden Pokemon GO’nun yüklü olduğu başka bir telefon bulup canavar yakına geldiğinde titreyerek ve ışık saçarak sizi uyaran bileklik, aynı zamanda basit komutları da telefonunuza ulaşmadan vermenize izin verecek.

Bilekliğin fiyatı henüz belli değil ancak Pokemon GO’nun bedava olması bekleniyor. Sadece diğer insanlar ile canavarlarınızı dövüştürmekle kalmayacak, iletişim kurabilecek ve takas olaylarına da girebileceksiniz. Konsept harika gözüküyor değil mi? Bakalım nasıl sonuç verecek.

Pokemon_GO_Plus_w_strap.0

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler