div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gerçek hayatta Hitman deneyimine ne dersiniz?

- Advertisement -

Geçtiğimiz yıl görsel bir sohbet programı olan Chatroulette üzerinden, rastgele insanlara FPS deneyimi yaşatan ekibin yeni projesi muhteşem gözüküyor.

Belki hatırlayacaksınız, bir kaçış oyunları firmasının kurduğu düzenek, eğer denk gelirseniz karşı tarafın kellesi değil, elde levyeli, FPS kameralı bir görüntüsü ile karşılıyordu sizi. Eğer “bu ne yahu?” deyip geçmezseniz, karşınızdaki size ne isterseniz yapabileceğini söylüyor ve siz de komutlarınız ile gerçek hayatta bir FPS deneyimini yönetmiş oluyordunuz.

Bu ekip, yani Realm Pictures, yeni Hitman oyununun piyasaya çıkması biçimine IO Interactive tarafından işe alındı ve bu defa ciddi bir bütçeyle, deneyimi Hitman için tekrar canlandırmaları istendi. Platform elbette artık Chatroulette değil, belli sayıda özel davetli bir odaya davet ediliyor ve televizyon ekranında üçüncü kişi kamerasından gördükleri Ajan 47’yi sesli komutlar ve ellerindeki haritalar ile yönetiyorlar. Bu deneyimi muhteşem kılan şey ise Ajan 47 ve mekanların tamamen “gerçek” olması elbette.

Bütçe yükselince ortaya harika bir prodüksiyon çıkmış, kulaklıklarınızdan duyduğunuz ses bile Hitman’i seslendiren David Bateson’a ait ve 23 kişilik bir “kadro” söz konusu “oynadığınız” haritada.

Aşağıda sonuçları izleyebilirsiniz;

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler