div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gerilim oyunu The Town of Light duyuruldu!

- Advertisement -

Floransa merkezli bağımsız bir oyun yapımcısı olan LKA.it Gamescom 2015’de oynanabilir bir versiyonunu sunarak, yeni ve ilk oyunları The Town of Light’ı ilk defa görücüye çıkaracaklar.

Oyunun yaratıcılarından Luca Dalco, yaptığı açıklamalara göre bir gerilim oyunu olacak olan The Town of Light’ın karakterleri oldukça özel olacak. Yapımcı ekip karakterler hakkında, gerçekçi ve ilgi çekici kişilikler oluşturabilmek için pek çok araştırma yaptıklarını açıkladı. Aynı zamanda oyuncularla güçlü bir empati kurmak istediklerini açıklayan Luca Dalco oyunun gösterilen kısmının yalnızca çok küçük bir kısmı olduğunu söyledi. Gamescom’da oyunun bir bölümünün oynanmasına izin verecek olan yapımcılar, oyunun tamamında Occulus Rift desteği olacağını da açıkladı.

06

The Town of Light FPS kamerasından oynayacağımız bir gerilim oyunu olacak. Oyun son zamanlarda biraz klişeleşmiş bir mekanda, bir akıl hastanesinde geçiyor. Biz de bu hastanede neler yaşandığını çözmeye çalışıyoruz. Hem de artık faaliyette olmayan bir akıl hastanesinde. Ne kadar orijinal(!) değil mi?

Renee isimli 16 yaşında bir kızın gözünden oynayacağımız oyunda karakterin bulanık hatıralarını aydınlığa kavuşturacağız. Yapımcı ekip Renee’nin korkuları ve düşünceleri arasında gerçekçi hazırlanmış çevreyi ve bunları aydınlatacak her türlü belgeyi ve eşyayı keşfedeceğiz. Bu sırada bize rehberlik edecek olan da yine Renee’nin sesi olacak. Unity motoruyla geliştirilen Town of Light PC, Linux ve Mac için sonbaharda piyasada olacak.

The Town of Light’ın genel özelliklerini kısaca şu şekilde sıralayabiliriz

- Advertisement -

-Gerçek olaylardan ilham alınmış bir oyun olacak.
-Oyunun geçeceği akıl hastanesi de aynı şekilde Avrupa’da yer alan gerçek bir akıl hastanesinden ilham alınmış olacak.
-Bu akıl hastanesi özenle tekrar oluşturulmuş olarak 7000 metrekarelik bir tasarıma kavuşturulmuş.
-Doğrusal bir oynanışa sahip olmayacak ve seçimleriniz oyunu farklı yönlere kaydırabilecek.
-Occulus Rift desteğine sahip bir gerilim oyunu olacak ve sanırım ben en çok heyecanlandıran da bu özellik oldu.

c_5

11219592_909209142449986_2670941395552872483_n

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler