div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Geriye uyumluluk ilk Xbox oyunlarını da kapsayacak mı?

- Advertisement -

Şu anda preview aşamasında bulunan ve sonbahar aylarında tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak olan geriye uyumluluk konusunda yeni gelişmeler var.

Microsoft her geçen gün Xbox One’ın Xbox 360’a geriye uyumluluk listesini güncelleyedursun, küçük bir davul fırını andıran ilk gözağrımızın da gelecekte bu geriye uyumluluktan nasibini alacağı ciddi bir seçenek olarak karşımızda duruyor. Twitter’dan sorulan bir soru üzerine Xbox CEO’su Phil Spencer “bunun olabilirliğini geliştirici ekibe defalarca sordum ancak öncelikle Xbox 360’ı aradan çıkartmamız gerekiyor.” şeklinde bir yorumda bulundu.

Eğer hala eski konsolunuzun oyun disklerini biriktirdiyseniz bu gerçekten de iyi haber. Elbette resmi bir açıklama değil, ancak Microsoft’un buna sıcak baktığını göstermesi açısından önemli. Elbette bunun ne kadar mümkün olabileceğini teknik etüdler belirleyecek, bakarsınız bu sonbaharda başka iyi haberler de alırız.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler