div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ghost in the Shell’in oyunu erken erişimde!

- Advertisement -

Anime tutkunlarının hayatında önemli bir yere koyacağı Ghost in the Shell’in oyununu şimdi erken erişimle oynayabilirsiniz.

Steam ve ya Nexon üzerinden erken erişim packi satın alıp oynayabilirsiniz. Şimdilik 10 lira ödemeniz yeterli, gelecek yıl ise free to play olarak çıkacak. Oyunun son sürümüne kadar yeni modları, haritalar, silahlar ve karakterler eklenmesi planlanıyor.

First Assault’un mekanikleri Ghost in the Shell’den fazlasıyla etkilenmiş durumda, tıpkı Motoko Kusanagi’nin kendinizi gizlemenizi sağlayan Termo-optik kamuflajı veya Saito’nun düşman askerlerinin yerlerini açığa çıkartan yetenekleri gibi. Erken erişim içeriğinde birçok karakterin yerine geçip oynayabileceğiz bunun yanında üç modda birlikte olacak (Team Deathmatch, Terminal Conquest, ve Demolition).

Erken erişimde bulunacak olan ve animelerin hatırlanan lokasyonlarından oluşan beş harita, silahların büyük kısmı ve silahlara sunulan kişiselleştirme seçenekleri Ghost in the Shell teması üzerine kurulu olacak.

Oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı henüz belirtilmedi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler