div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Global hayatta kalma oyunu Eco’dan Kickstarter’da yeni hedef!

- Advertisement -

Son zamanlarda gördüğümüz en orijinal fikirlerden olan Eco kısa sürede kickstarter hedefini tutturdu ve gözünü daha fazlasına dikti.

Hayatta kalma oyunları gümbür gümbür geliyor bilindiği gibi. Zombi temalı oyunlar ile başlayıp uzaya, okyanusların altına kadar uzanan bu tür şimdi de Eco ile global düzeyde bir serüvene dönüşmek üzere. Oyun basitçe tüm oyuncuların aynı dünyanın üzerinde yaşadığı ve aynı ekosistemin başarısı üzerine çalışacağı yenilikçi bir model ile geliyor. Eğer oyuncular çuvallarsa, ekosistem de çuvallayacak, eğer oyuncular doğanın dengesini tutturabilirse, mutlu mesut yaşayıp gideceğiz.

Strange Loop Games’in bir önceki oyunu olan ve mekanik temalı kaçış oyunlarını andıran Vessel’i hatırlayacaktır çoğunuz. Haziran ayında Eco duyurulduktan sonra kısa süre önce başlatılan 100 bin dolar hedefli Kickstarter projesinin başarısı üzerine Strange Loop Games yeni bir hedef koydu ve 150 bin dolara ulaşabilirlerse herkesin kendi mülküne sahip olabileceği bir düzenin oyuna entegre edileceğini açıkladı. Bu haber yazıldığı sırada 15 gün kalmış ve 110 bin dolar toplanmış durumdaydı.

Aynı şekilde eğer 200 bin dolara ulaşılırsa beklentiyle doğru orantılı olarak gelişmesi gereken server kapasitesi geliştirilecek ve 250 bin dolarda da çok daha gelişmiş bio mekanikler oyuna eklenecek.

Destek vermek isterseniz Kickstarter adresi şöyle; https://www.kickstarter.com/projects/1037798999/eco-global-survival-game

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler