div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Goosebumps oyunu 14 Ekim’de geliyor!

- Advertisement -

Sen gel oyun hakkında hiç konuşma, çıkış tarihi verme, sonra oyunu “bir hafta sonra çıkarıyoruz, ona göre hazırlanın” de… Olacak iş değil. Goosebumps, Robert Lawrence Stine’ın, 1992 yılında yazmaya başladığı, çocuklar için korku kitabı serisi. Halen daha seri devam ediyor ve Rober yerinde durmuyor. Tüm bunlar olurken, WayForward adındaki stüdyo, kitap serisini video oyununa çevirdi. Ancak oyun hakkında şu güne kadar bir gram laf etmeyen yapımcı, en sonunda PlayStation Blog’unda oyunu 14 Ekim’de, yani haftaya çıkaracaklarını söyledi.

Oyunun aynı zamanda Xbox versiyonu için başarımları da Xbox Achivements sayfasında yayınlandı. Başarımlar kitapta ki bölümlerin isimlerinden de bir kaç alıntı yapmış.

Goosebumps hakkında başka bir bilgi ise, filminin de yapılmış olması ve filminin ise Amerika’da 16 Ekim’de vizyona girecek olması. IMDb’den 6.8 alan film, kitap serisini pek mutlu etmedi ve hakkını pek veremedi. Bakalım oyun sektörü için de aynı şeyi söyleyecek miyiz yoksa tam tersi, çok sevilen bir oyun mu olacak, hep birlikte göreceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler