div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

GTA V için Hulkbuster modu!

- Advertisement -

GTA V’in modlarla yaşadığı problemleri biliyorsunuz, ancak bu modu gördüğünüzde aklınız karışabilir.

Daha önce Iron Man modunu geliştiren JulioNIB’den gelen mod Rockstar’ın onay verdiği tek kişilik oyunu etkileyen modlardan biri, kağıt üstünde. Iron Man modunun doğal evrimi olarak yaratılan Hulkbuster modunu kurduğunuzda kullanıcı sözleşmesine göre herhangi bir sorun yaşamamanız gerekiyor. Bununla birlikte FiveM client’ının yaşadığı problemleri göz önüne alırsanız, sizin bilginiz olmadan modun herhangi bir şekilde GTA server’ları ile bağlantı kurması bile başınıza bela açılması için yeterli.

Yine belirtelim, JulioNIB’in bir önceki tek kişilik oyun modu olan Iron Man modunda olduğu gibi, Hulkbuster modunda da GTA Online’ı ilgilendiren herhangi bir öğe veya kod olduğunu zannetmiyoruz, pratikte problem yaşamanız için bir sebep yok. Ancak Rockstar’ın genel yaklaşımı elbette sizi modlardan uzak tutabilir. Yine de “madem single player modları yasaklamadıklarını, hatta desteklediklerini söylüyorlar, ben kurarım arkadaş!” derseniz şuradan GTA X Scripting’in kurulum bilgilerine ulaşmanız mümkün.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler