div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Guillermo Del Toro da Silent Hills’in iptaline anlam veremiyor

- Advertisement -

Guillerme Del Toro‘nun yeni filmi Crimson Peak (Kızıl Tepe) bugün sinemalarda vizyona girdi. Gotik bir havası olan film gerçekten oldukça ilgi çekici duruyor.

Dünyaca ünlü yönetmen bildiğiniz üzere Hideo Kojima ile birlikte Silent Hills üzerinde çalışıyordu. Sonra Konami ansızın projeyi iptal etti.

Yeni filminin çıkışı ile ilgili Guillerme Del Toro ile röportaj yapan Bloody Disgusting sitesi Silent Hills‘in iptali ile ilgili sorular da sormuş. Oyunun iptali ile ilgili yönetmen direkt şunu söylüyor: ‘Hiçbir anlam ifade etmiyor. Tamamen rastgele bir hareketten bahsediyoruz!’

Röportajdan bazı parçalar ise şöyle:

Yüzlerce oyun dizaynı fikrimizle beraber çok güzel deneyimlerimiz ve hikaye çalışmalarımız oldu… Kojima ile gerçekten kayda değer bir oyun yaratacağımızı düşünüyordum… Olayların nasıl geliştiğini ve bu oyunun nasıl oluyor da yapılmıyor olduğunu anlamak mümkün değil.

Araya bir iki küfür eklediğini de belirtelim. Belli ki ünlü yönetmen de bizim kadar şaşırmış ve kızmış durumda. Adam haklı. Röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz: http://bloody-disgusting.com/news/3364524/interview-guillermo-del-toro-on-serenading-crews-silent-hills-and-crimson-peak/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler