div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Guitar Hero Live şovu başlıyor!

- Advertisement -

Guitar Hero Live, şovun yıldızı olmanız için sizi sahnelere davet ediyor…

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye distribütörü Aral, müzikle etkileşimin yeni bir yolunu sunan, pop kültür fenomeni Guitar Hero Live ile rock yıldızı olma yolundaki hayallerinizi yeniden ateşleyecek muhteşem bir yeni yıl kampanyası ile sahneye çıkıyor. Aral – Activision işbirliği ile 24 Aralık – 4 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan kampanya, serinin son oyunu olan Guitar Hero Live’ı severleri ile buluşturmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında cazip bir fiyatlarla tüketicisinin beğenisine sunulan Guitar Hero Live, tüm format kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

Guitar Hero Live ile bu muhteşem şovun yıldızı siz olabilir ve istediğiniz mekanda istediğiniz kişilere konser verebilirsiniz. Bu benzersiz deneyimi evinizin konforunda yaşamanızı sağlayan Guitar Hero Live, yarattığı muhteşem atmosfer ile size milyonların önünde konser veriyormuş hissi verecek…

Aralgame ve tüm prestijli mağazaların raflarını indirimli fiyatı ile süsleyecek Guitar Hero Live, türün severlerine farklı bir deneyim yaşatmak için geliyor.

Guitar Hero Live’a yeni özellik
Yakın tarihte duyurulan Rival Challenges özelliği ile Guitar Hero Live tutkunlarına farklı dünyaların kapılarını açacak. Bu yeni özellik sayesinde oyuncular, benzer yeteneklerdeki rakipleri ile 1’e 1 kapışabilecekler.

GHTV’de ayrıca şarkıları ‘favoriye’ ekleme ve çalma haklarını bitirenler için yeni günlük jeton ödülü gibi yeni özellikler de bulunuyor.

GuitarHero

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler