div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Günün sürprizi: Ghost Recon Wildlands

- Advertisement -

Açıkçası o sırada bir Ubisoft basın konferansı izliyor olduğumuzun farkında olmasaydık, son ana kadar Just Cause 3 trailer’ı izlediğimizi düşünebilirdik.

Ghost Recon Wildlands’in Bolivya uyuşturucu karteli ile mücadelemiz tam da gök yüzünden, skydiving yaparak başlıyor. Tipik Güney Amerika çoraklığında topraklar, nice kanunsuz işi ve cinayeti gizleyen uçsuz bucaksız stepler, 3 arkadaşınızla beraber co-op oynama imkanı ve open-world oynanış. Gördüğümüz kadarıyla MGS V: Phantom Pain’in ilk saatleri ile oldukça benzeyen bir oyun yapısı söz konusu.

Açıkçası Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands günün sürprizi oldu, tüm LEVEL editörlerinin de büyük beğenisini kazandı. Gece gündüz geçişleri ve hava koşullarının henüz oyuna ne kadar etki ettiğini bilmesek de işinizi sessizce halletmek veya pickup ile ön kapıdan dalıp girmek arasında gidip gelen özgürlüğü hep sevdik, bu oyunu da sabırsızlıkla bekliyoruz 😉

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler