div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Haftalık Profesyonel Oyuncu Analizi: 3. Hafta

- Advertisement -

Profesyonel oyuncu analizimize bu hafta tarihin en iyi destek oyuncularından MadLife’ı konuk ediyoruz.

5 Ekim 1992’de dünyaya gelen Hong “MadLife” Min-gi şüphesiz tarihin en iyi destek oyuncularından biri. Oyun kariyerine Starcraft ile başlayan tecrübeli oyuncu, 2010 yılında League of Legends’a geçti. İlk takımı olan MiG ile OngameNet Invitational’ı kazandıktan sonra Azubu Frost’a geçti. Blitzcrank ve Thresh şampiyonları üzerinde tamamen ustalaşan MadLife, eski takımı MiG’e karşı sergilediği inanılmaz performans ile MiG = MadLife is God? şakasını ortaya çıkardı. MadLife ne zaman bir oyun yapsa Koreli fanlar “MAmen” diye tezahürat yapmakta.

Azubu Frost ile 2012-2013 döneminde Dünya Şampiyonası’nda ikincilik yaşadıktan sonra takım arkadaşları Space, Shy ve Ambition ile CJ Entus’a geçiş yaptı. 3. Sezonda en iyi Blitzcrank oyuncusu, en iyi destek oyuncusu gibi ünvanlar kazandı. Ardından katıldığı All-Star turnuvasında oynadığı Blitzcrank, Alistar ve Thresh ile seyircilere unutulmaz bir tecrübe yaşattı.

800px-All-Stars_Winner_2015
2015 yılının All-Star etkinliğine kadar CJ Entus’un kötü gidişatından dolayı gözden düşen MadLife, çalışma hırsı ve hala yerinde duran mekanikleri ile ne kadar harika bir destek oyuncusu olduğunu tekrar gösterdi.

Şuan için kötü bir resim çizen CJ Entus hala ayakta kalmasını çoğunlukla MadLife’a borçlu. Thresh, Blitzcrank ve Alistar dışında çok geniş bir şampiyon havuzuna sahip olan başarılı oyuncu, kariyerinin devamı için takım değiştireceğe de benziyor. 16 farklı şampiyon ile takımına rağmen inanılmaz bir KDA seviyesinde kalan MadLife, 2013 yılından beri üzerinde olan bu laneti nasıl atlatacak hala bilinmiyor.

- Advertisement -

Adına yüzlerce montaj yaptırtan, her tahmin üzerine kullanılan yetenek atışına adını veren, Korelilerin godlike oynama tarzından dolayı “God” lakabını taktıkları MadLife, 23 yaşına bastığı bu yılda hala geleceği hakkında bir açıklama yapmadı.

madlifein-veliahti_7638390-8034_640x360

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler