div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Haftanın bedava The Witcher 3 DLC’leri duyuruldu!

- Advertisement -

CD Projekt RED tarafından yapılan The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs tarihinde dünya çapında piyasaya çıkmış ve oyun dünyasını sallamıştı. Grafikleri, hikayesi ve aksiyonuyla oyuncuların kalbini çalmaya başaran oyun için toplamda 16 adet ücretsiz indirilebilir içerik paketi planlanmıştı.

14332352899

Bu haftanın ücretsiz indirilebilir içerik paketleri oyunun yapımcı firması tarafından duyuruldu. Bu hafta gelecek içerik paketleriyle oyuna Nilfgaardian Armour Set ve Elite Crossbow Set oyuna eklenecek. Nirgaardian’ın zırhını ve çeşitli tatar yaylarını oyuna ekleyecek paketler bu hafta içerisinde çıkacak.

Oyuna geçten hafta Missing Miner ismindeki bir görevi ekleyen içerik paketiyle oyunun ana karakterlerden biri olan Yennefer of Vengerberg için farklı bir kıyafet içeren içerik paketi gelmişti. Oyunun çıktığı hafta ise oyuna Temerian zırhını içeren Temerian Armour Set ve çeşitli saç ve sakal seçenekleri içeren Beard and Hairstyle Set gelmişti.

this-weeks-free-witcher-3-dlc-is-143323550546
this-weeks-free-witcher-3-dlc-is-143323581929

Öte yandan oyunun en önemli genişleme paketi olan Hearth of Stone paketinin Ekim ayında çıkacağını duyurmayı unutmayalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler