div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Halo 5’te aynı koltukta co-op günleri sona eriyor

- Advertisement -

Halo serisinin co-op modunun genel teması olan aynı koltukta oynama günleri, Halo 5: Guardians’ta oyun modları arasından çıkartılıyor.

Co-op’u başka bir şekilde oynamayı denediniz mi daha önce bilmiyoruz, ancak Halo serisinin en keyifli yanlarından biri olan split-screen co-op özelliği, oyunun ana hikayesinden çıkartılıyor. Sebebi tahmin edebileceğiniz gibi teknik, yeni nesil konsolların beklentilerimizden çabuk eskimeye başlaması Halo 5: Guardians’ı da vurmuş durumda ve Bungie 60fps oynanışı koruyabilmek için oyunun ana hikayesini arkadaşınız ile beraber, split-screen oynama seçeneğinden vazgeçti.

Bir diğer kötü haber ise, co-op’u Xbox Live üzerinden oynamak istediğinizde bunun ilk haberlerin aksine Gold üyelik gerektirecek olması.

Son haber ise, oldukça başarılı sonuçların alındığı Halo 5 beta’sının ardından bundan sonra tüm Halo oyunlarının açık beta’ya açılacak olması.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler