div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hardcore: FPS kamerasından çekilmiş en iyi film olabilir mi?

- Advertisement -

FPS kamerasının oyunlarda olduğu kadar filmlerde popüler olduğunu söylemek zor, şimdiye kadar gördüklerimiz arasında sadece ikisi buna ciddi şekilde eğilmişti.

Elbette omuz kamerasıyla çekilmiş, oyun dünyasında Everybody’s Gone to the Rapture ile tarz olarak benzer stile oturtabileceğimiz Cloverfield veya Blair Witch gibi filmleri bir tarafa koyuyoruz. Konumuz o shooter havasını verebilen, vermeye çalışmış veya buna odaklanmış filmler. Bunların ilki olan ve Andrej Bartkowiak tarafından çekilen Doom 2005 yılında, tam da Doom 3’ün rüzgarı üzerine çekilmişti ve kadrosunda daha sonraları çok meşhur olacak Rosamund Pike gibi bir oyuncu bulunmasına rağmen berbat bir filmdi. 2009 yılında Neveldine/Taylor ikilisi tarafından çekilen ve başrolünde Gerard Butler’ın oynadığı Gamer ise hemen her açıdan eli yüzü düzgün, bir o kadar da sıkıcı bir filmdi. Geçtiğimiz yıl çekilen FPS-First Person Shooter’ı saymıyoruz bile.

Bu seferki filmin fragmanı ise oldukça başarılı gözüküyor. Rusya’da 1 gün içinde, üstelik GoPro yardımıyla çekilen ve başrolünde District 9’daki harika performansı ile hatırladığımız Sharlto Copley’nin bulunduğu Hardcore’un yeni fragmanı muhteşem gözükmüyor mu sizce de?

Bakalım yapabildikleri bütün iyi şeyleri bir fragmana mı sığdırmışlar yoksa film gerçekten başarılı mı?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler