div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hastası olduğumuz Darkest Dungeon erken erişimden çıkıyor!

- Advertisement -

Şubat ayından beri erken erişimde yer alan, sürekli yeni içerikler ile güncellenen zindan temizleme oyunumuz ruhumuzu ele geçirmek için geliyor.

Commandos serisinde nasıl acı çektiğinizi hatırladınız mı? İşte tam olarak bundan bahsediyorum, tuşlara zamanında basmak veya doğru yerden saldırmak, kısacası beyninizin yükünün bir kısmını ellerinizin çektiği Dark Souls benzeri bir zorluktan değil. Darkest Dungeon bizi tam olarak bu noktadan vurmuştu. Uzun süredir oynadığımız en sinir bozucu, en zor zindan temizleme oyunu nihayet 19 Ocak tarihinde PC ve Mac için satışa sunuluyor.

Firma belki Halloween sırasında oyunu piyasaya çıkartma hedefini gerçekleştiremedi ancak bu etkinliği oyuna gelecek yeni yamada yeni bir oynanabilir sınıf eklenerek (oyunun destekçileri ile beraber geliştirilen Abomination) kutlamaya hazırlanıyor. Oyunun daha şimdiden yüzlerce eşya, 4 dev zindan, 13 farklı sınıfa sahip olduğunu düşünürseniz pek çok “bitmiş” oyundan bile ileride olduğunu söylemek mümkün.

Red Hook Studios oyunun çıktığı günkü fiyatı hakkında bir yorum yapmadı ancak şu anda 31tl’den satın alabilirsiniz, tabii elbette ruhunuzu klavye başında bırakmak istiyorsanız.

YJaKtHuONEpW.878x0.Z-Z96KYq

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler