div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hayalini gerçekleştirdi, kahramanına dönüştü!

- Advertisement -

Dünya çapında bir çılgınlığa dönüşen “cosplay” akımına Türkiye’de gönül verenler; eğlenceli, hareketli, sosyal ve bir o kadar da emek isteyen hobilerini hayata geçirmeyi sürdürüyor. Televizyonun sevilen yüzü Yunus Günçe’nin geçtiğimiz yıl “Assassin’s Creed” karakteri Ezio’ya dönüşmesiyle başlayan Red Bull Shape Shifters projesinde oyunseverlerin hayal ettikleri Vengeful Spirit’ten Dragonblade Riven, Invoker’ dan Red gibi popüler oyun karakterlerine nasıl dönüştüklerini izledik. Her bir dönüşümü Mehmet Turgut belgeledi.

Popüler oyun karakterlerine dönüştürerek hayalini gerçekleştiren amatör katılımcılar arasına bir yenisi daha eklendi.

İlk kez 2007’de piyasaya sürülen bilimkurgu aksiyonu Mass Effect’in baş kahramanı olan Commander karakterine dönüşmeyi seçen Taha Caner Leblebici oldu.

Taha’nın favori karakterine dönüşmek üzere geçtiği aşamaların detayları için www.redbull.com/shapeshifters sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Red Bull Shape Shifters macerasını fotoğraflayan Mehmet Turgut, şunları söyledi:

“Çocukluğumdan beri çizgi romanlara meraklıyım. Koleksiyonumda sayısız çizgi roman var. Teknolojinin gelişimiyle birlikte oyunlar yeni tutkum halini aldı. Bir oyun delisi olarak böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Çok güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. Yunus Günce ile yaptığımız ilk çekim bizim için referans noktası oldu. Her yeni çekimde heyecanı yeniden yaşıyoruz. Kostümleri seçmek, atmosferi yaratmak, ortamı kurmak, çekimleri yapmak en az proje kadar heyecan verici.”

Red Bull Shape Shifters, katılımcılara hayallerindeki oyun karakterine dönüşme hayallerini hayata geçirmeyi sürdürüyor.

- Advertisement -

Bürünmek istedikleri oyun karakterlerini fotoğraflarıyla birlikte @RedBullTR hesabını etiketleyerek Twitter’dan paylaşanlar arasından şanslı kişiler seçiliyor. Tüm çekimlerini ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un gerçekleştirdiği Red Bull Shape Shifters macerasını takip etmek, hayalindeki kahramana dönüşenlerin maceralarını izlemek için www.redbull.com/shapeshifters sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler