div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Heavy Rain ve Beyond: Two Souls sonunda PS4’e geliyor

- Advertisement -

Quantic Dream’in ödüllere doymayan iki oyun Heavy Rain ve Beyond: Two Souls, PlayStation 4’e geliyor.

Oynayan, oynayamayan herkeste büyük bir etki bırakan David Cage imzalı iki başarılı oyun, Playstation 4’e geliyor. Ne yazık ki sadece Avrupa ve PAL bölgesi için. 2010 yılında çıkmış olan film gibi oyun Heavy Rain’in elde ettiği başarıdan sonra tamamen farklı ve yeni bir hikayeyle 2013 yılında çıkan, William Dafoe ve Ellen Page’in katkı verdiği Beyond: Two Souls, Playstation 4’e uyarlayarak bu iki oyunun daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyor. Birkaç yıl önce Beyond’un PS4 versiyonu çıkacağına dair ipuçları verilmesi, oyun severlerde büyük bir heyecan yaratmıştı ve bu resmi açıklama tam da E3 haftasının peşine denk gelince oldukça dikkat çekti

Çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermeyen Sony, bu tür önemli eski oyunları PlayStation 4’e uyarlamaya devam edeceklerini resmi blogunda açıkladı. Ayrıca oyuncular, Beyond: Two Souls’da isterlerse Jodie Holmes’un hikâyesini kronolojik sırayla oynama imkanına da sahip olacaklar ve Jodie’nin küçük bir kızdan nasıl meraklı ama bir o kadar da güçlü bir kıza dönüştüğünü görebilecekler.

Biraz nostalji yapıp hatırlayalım: Beyond bir milyondan fazla sattı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler