div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hellblade, PC ve PS4’e aynı anda çıkacak!

- Advertisement -

Heavenly Sword, DmC: Devil May Cry ve Enslaved gibi kalburüstü yapımların yaratıcısı Ninja Theory, yeni oyunları Hellblade’in PS4 ve PC için aynı zamanda piyasada olacağını açıkladı.

Aşağıdaki oynanış videosundan da görebileceğiniz gibi Ninja Theory’nin yeni oyunu bu kez ciddi anlamda gerilim ve akıl sağlığı temalarını işliyor, buna rağmen halen üçüncü kameradan oynanan bir aksiyon oyunu. Oyunda korkunç Viking işgalinin ardından yeni durumla ve aklının kendisine oynadığı oyunlar ile baş etmekte zorlanan bir kelt savaşçısını, Senua’yı kontrol edeceğiz.

Ninja Theory akıl sağlığı konusunu işlerken işin ehlinden de bu konuda oldukça katkı almış. Cambridge Üniversitesinde görev yapan Nöro-kimya profesörü Paul Fletcher oyunun mental yönünün arkasındaki isim ve oyundan beklentimiz de oldukça fazla.

Firmadan yapılan açıklama, oyuna yaptıkları yatırımın geri dönebilmesi için Hellblade’in en az 300.000 adet satılması gerektiği yönünde, çıkış tarihi konusunda ise halen yeni bir açıklama yok.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler