div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Herkes! Buraya! Patrona nerf geldi!!!

- Advertisement -

Oh be. Derin bir nefes alabiliriz. Artık o kabus ‘Everyone, get in he.. Everyone, get i.. Everyon.. EVERYONE!!!‘ seslerini peşpeşe duymayacağız. Yani en azından duyacak olsak da eskisi kadar etkili olmayacak. Çünkü Hearthstone‘un şu an en güçlü ve en tartışmalı destelerinden biri olan Patron Warrior‘a beklenen nerf geldi.Gerçekten bu konuda çok mutluyum. Patron Warrior oynayıcısıysanız kızmayın. Kabul ediyorum, gerçekten yaratıcı bir deste idi fakat fazla güçlü kalıyordu. Her türlü yeni deste yapmaya çalışırken sırf karşımıza Patron gelecek diye kullanamadığımız o kadar kart oluyordu ki. Hatta ve hatta yaratıcı olmasına çalıştığım bütün desteleri Patron karşısında işe yaramadığı için çöpe atmıştım.

Yalnız nerf biraz beklenmedik yere ve biraz ağır geldi. Bu da büyük tartışma yarattı. Bildiğiniz üzere Patron Warrior‘un üç temel kartı var. Birisi tabi ki Grim Patron (Everyone!!!), diğleri de Warsong Commander ve Frothing Berserker.

69

EX1_084_premium

Bu üç kartlı kombo sayesinde sadece bir elde oyun kontrolü sağlayıp, onlarca Armor alıp, bir sürü kart çekip, üzerine oyun tahtasını temizleyip bir de yetmezmiş gibi 50’ye varan bir hasar verilebiliyordu. Bir çok oyuncu bitirici vuruşu yapan Frothing Berserker‘dan şikayetçiydi. Fakat nerf Frothing Berserker‘a gelmedi!?

Evet, nerf Warsong Commander‘a geldi. Warsong Commander eskisi gibi atağı 3 veya daha az olan yaratıklara charge vereceğine artık sadece charge‘lı yaratıklara +1 atak verecek.

EX1_084-new

- Advertisement -

Ne yaptın Blizzard. Biz senden nerf bekliyorduk ama sen de bir kartı tamamen öldürdün. 3 manaya bütün yaratıklara +1 atak veren kartlar varken kim neden bu kartı kullansın. Blizzard acımadı ve Nat Pegle‘ı gönderdiği yere Warsong Commander‘ı da yolladı.

Ben Warsong Commander‘ın nerf‘lenmesi gereken kart olduğuna katılıyorum. Yukarıda yazdığım gibi bir elde Warrior o kadar çok avantaj elde edebiliyordu ki bunun önüne geçilemiyordu. Özellikle kart çekme mekaniği gerçekten başa belaydı. Fakat kartı nerf’lerken de bu kadar ağır bir şey geleceğini beklemiyordum. Şu an neredeyse Patron Warrior destesi bitmiş durumda. Tabi doğal olarak internet de bu nerf‘ü destekleyenler ve çok ağır olduğunu düşünenler şeklinde ikiye ayrıldı. Özellikle Warrior oynayıcıları bu sefer Secret Paladin‘e yükleniyorlar. Şu an ki destelere bakıldığında bu konuda haklı olabilirler ama Patron‘un gitmesi ile yerleşecek olan yeni meta ile işler değişebilir. Bir süre beklemek gerek.

O zaman son bir kez daha ‘Everyone!!’

Tabi.. Peki ama.. Dr. Boom? Pilotted Shredder?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler