div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Heroes of Newerth El Değiştirdi!

- Advertisement -

MOBA oyunlarının ilklerinden sayılan Heroes of Newerth devredildi.

MOBA oyunları arasında oldukça özel bir yere sahiptir Heroes of Newerth. Oyun MOBA piyasasındaki ilk oyunlardan biridir ve her ne kadar dünya çapında bir League of Legends veya DOTA kadar popüler olamamışsa da bu oyunların gelişimlerinde önemli bir rol oynamıştır. Ayrıca şu günlerde, yani iki MOBA oyununun sektöre hakim olduğu ve her geçen gün bir MOBA oyununun piyasaya çıkıp bir anda ortadan kaybolduğu sıralarda Heroes of Newerth beş yıldan bu yana kendi sadık kitlesini elinde tutmayı başardı ve sektördeki yerini korudu. Ancak ne yazık ki ülkemizde yerelleşme çalışmalarına giren oyun bu bölgede başarılı olamamıştı.

Heroes of Newerth bundan böyle yeni bir döneme giriyor. Oyun artık yepyeni bir geliştiriciye emanet ve bu yeni geliştirici Frostborn Studios’un oyunu yaygınlaştırmak adına pek çok fikri bulunuyor. Oyunu satın alan ve daha sonra oyunu yeni kurduğu geliştirici ekibi Frostborn’a emanet eden Garena Online, yeni geliştiricinin Heros of Newerth için büyük çaplı turnuvalar planladığını, daha fazla oyun içeriği sunarak daha fazla istikrar yakalamak istediğini belirtti. Frostborn Studios’un oyunun popülaritesi açısından yeni bir çağa sokacağından eminler. Yeni yapımcı şimdiden yeni bir oyun modu ve yeni kahramanları oyuna entegre etme çabasında.
MOBA piyasasına DOTA 2 ve League of Legends hala hükmediyor. Bu ikisinin arasına üçüncü bir taraf olarak katılabilecek en büyük rakipleri Heroes of the Storm gibi gözüküyor. Ancak bir yandan Heroes of Newerth’ın iyi planlar ortaya koyulursa ve oyuncu istekleri ön planda tutulursa MOBA’nın diğer bir popüler ürünü olabileceği kanaatindeyim. Bekleyip göreceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler