div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Heroes of the Storm’a dev yama geliyor

- Advertisement -

Resmen tonlarca yenilik ve değişiklik içeren dev bir yama Heroes of Storm’un açık test server’ına gelmiş durumda. Ama en önemli yenilik Blizzard’ın diğer oyunlarını oynayan oyunculara ödül veren sistem.

Örneğin Diablo 3 oyuncususunuz, Hem HotS hem D3’ü aynı anda sık sık oynuyorsunuz, yama sonrasında HotS’a girdiğinizde size Diablo temalı ödüller ve Hero ödülü sunuyorlar. Şimdilik yama sonrasında ki üç hafta içerisinde HotS’a girmelisiniz gibi bir kural konulmuş durumda. İleride ne olur bilemiyoruz. Diablo 3’te sezon 4’e başladığınızda level70 olunca, Heroes of the Storm’a gelen yeni binek olan Malthael’s Phantom size hediye edilecek. Ayrıca Heroes of the Storm’da “player level”ını 12’ye getiren Diablo 3 oyuncularına da HotS temalı portre kenarlığı hediye…

Ayrıca Gamescom’da da gösterdikleri yeni karakterler (kharazim) ve yeni harita (Infernal Shrines) da oyuna bu yama ile dahil olacak. Shrine’ları kontrol ederek Diablo 3’ün yaratıklarından Punisher’ı çağıran harita, sert savaşların döneceğini gösteriyor bizlere.

Ve daha o kadar çok yenilik ve düzeltme içeriyor ki yama, buraya yazmaya gücümüz yetmez. Detaylarını öğrenmek için sizleri buraya alalım. Oyunda karşılaşmak dileği ile…

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler