div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Heroes of the Storm’a Kral katkısı

- Advertisement -

Heroes of the Storm’u büyütmek isteyen Blizzard, uzun zamandır beklenen Diablo etkinliği ile ilgili haberler verdi. “Eternal Conflict” kapsamında dört yeni kahraman ekleniyor. Bunlardan biri ve en önemlisi Diablo’dan tanıdığımız ve oynayanların bileceği üzere mütevaziliği ile ünlü sonra gösteriş meraklısı olan İskelet Kral Leoric.

Hatırlamak için biraz bahsedelim: Bu kral sayesinde Diablo hikayesi var oldu belki de. Leoric, yaptıracağı katedral için yapılan kazıda Diablo’nun serbest kalmasını sağlayan adam. Tabi büyük bir lanete kapılıyor ve her öldüğünde geri geliyor…

İskelet Kral Leoric ismindeki kahramanımız savaşçı sınıfında ve en göze çarpan özelliği biraz önce bahsettiğimiz gibi öldürüleceği sırada hayalete dönüşmesi. Hayalet modunda karşı tarafa hasar veremese de yavaşlatabiliyor ve gerekli şartlar sağlanırsa doğma süresi kısalıyor. Oyunun dengeleri anlamında soru işareti yaratsa da Blizzard’ın bir yolunu bulduğuna eminiz. Bunlara ek olarak tank gibi tank olan Leoric’in hasarının da güçlü olduğu söylentileri var. Adam kral bırakalım da olsun. Son bir ek yapıp video ile başbaşa bırakıyorum. Beni en etkileyen özelliği ise kaçan rakibinin etrafına bi anda demir duvarlar koyup rakibini kıstırması. Hepinize bu kral karşısında kolay gelsin.

Johanna ve The Butcher’ın ardından Leoric de böylece HotS’a eklenmiş oluyor, bakalım HotS’ta Diablo mevsimi daha ne kadar devam edecek?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler