div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Heroes of the Storm’da yeni karakter: Rexxar

- Advertisement -

Sevinmek istiyorum ama sevinemiyorum. Bu Rexxar denilen adamın ismini duymak dahi içimin kötü olmasına yetiyor. Hearthstone oynayanlar bu kahramandan neler çekildiğini bilir. Facehunter denilen deste çok büyük kabus. TgT’nin çıkışı ile meta biraz değişti ama bu adama hala orada (Bir de Dr. Boom).

Tamam o başka bir oyun ama artık Blizzard’ın bütün oyunları birbirine entegre hale geldi. İster istemez başka oyundaki travmalar bir diğerine aktarılıyor. Hearthstone’daki başarılar sayesinde Heroes of the Storm’da binek alınabiliyor. Starcraft ön sipariş verilince Hearthstone’da yeni kart dizaynı açılıyor. Şey, bir de Diablo III diye bir oyun vardı. O ne oldu?

Her neyse, habere geri dönüş vakti. Rexxar dün çıkan güncelleme ile Heroes of the Storm’da oynanabilir bir karakter haline geldi. Tabi ki bu karakterin Warcraft dünyasında önemli bir yeri var ve bu yüzden sevenleri çoktur. Buna denilecek bir şey yok. Yine de benim elim Rexxar ile oynamaya gitmiyor, ne yalan söyleyeyim. Siz yine de oynayın bir bakın ama arkadaşlarınızı çok üzmeyin.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler