div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HEX: Shards of Fate en büyük PvE güncellemesini yayınlıyor!

- Advertisement -

Gameforge ve HEX Entertainment bugün “Chronicles of Entrath” ile HEX: Shards of Fate için şu ana dek mevcut en büyük PvE güncellemesini yayınlıyor. Bu güncellemedeki odak noktası oyuncuların önce bir halk ve bir sınıf seçeceği geniş kapsamlı Seferde. Oyuncular devamında yeni bir dünya haritasının üzerinden çok sayıda zindana yönelecek, yan görevler tamamlayacak, güçlü patron rakipleri düelloya davet edecek ve bu şekilde – rol oyunu tarzına uygun bir şekilde – daha fazla yetenek ve sınıf bonuslarını açan donanım, PvE kartları ve beceri puanları alabilecek.

Kart Takası, RPG ile buluşuyor

Seferin başlangıcında bir kahraman oluşturuluyor. Burada bireysel bonuslar içeren kadın ve erkek görünüşü ile sekiz halk ile üç sınıf mevcut. Bireysel yeteneklere sahip olan Büyücü, Savaşçı ve Ruhbanlar bu sayede mesela iyileştirebilir, kartları güçlendirebilir veya doğrudan hasar verebilir. Her bir sınıfın birbirinden farklı olan desteleri de ilgili oyun biçimine göre özelleştirildi. Bunların yanı sıra geniş kapsamlı yetenek ağaçları da, seviye yükselişiyle birlikte geliştirilebilecek halklara uygun sınıf yetenekleri sunuyor.

Seçilen halka bağlı olarak karaktere özel kurgulanan bir hikaye boyunca Entrath dünyasında olaylar gelişecek. Ek olarak ana hikayenin dışında oyundaki gelişmeleri doğrudan etkileyen çok sayıda yan görevler ve diyalog seçenekleri mevcut olacak.

Oyuncular maceraları boyunca kademeli olarak birbirinden sadece tematik olarak farklı olmayan yeni bölgelere doğru ilerleyecek. Mesela oyun tahtasının görüntüsünü değiştiren ve bunun yanı sıra oynanışı çeşitli yollardan etkileyen, yeşil flora veya tozlu çöl içeren yeni bölgeler de oyuncuları bekliyor.

Ülkeye yeni haritalar gerek

- Advertisement -

Başarılıyla tamamlanan karakter oluşturmadan sonra her oyuncu seçtiği halka uygun bir başlangıç destesi ve bir de genişletilmiş kartlar dizisi alır. İlerleyen sefer başarısı ile birlikte bireysel deste için daha fazla kart ve bununla beraber daha fazla strateji elde edilebilir. Bunların arasında şu ana dek mevcut olan kartlarla birleştirildiğinde yeni oyun tarzları ve taktikler sağlayan ve bu oyun moduna özel tasarlanmış çeşitler de bulunuyor.

Bütün bu özellikleri gözden kaybetmemek için de sonrasında bir de özeti mevcut olan, yeni bir kılavuz beş küçük mücadele eşliğinde zafere götüren taktikler vererek acemilere yardımcı oluyor.

HEX:Shard of Fate’e buradan kayıt olabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler