div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hideo Kojima’dan veda videosu…

- Advertisement -

Aylar süren karmaşanın, tartışmaların ardından Metal Gear Solid V: Phantom Pain satışa çıktı ve Konami’de Hideo Kojima’nın veda videosunu yayınladı.

Bilindiği gibi Kojima’nın adını oyunun kutularından silme hamlesi ve Konami bünyesinde bulunan Kojima Productions ekibinin adını da “8 numaralı stüdyo” olarak değiştiren Konami oyunseverlerin çok ciddi anlamda öfkesini çekmişti. Neticede Konami bir miktar geri adım atmak zorunda kaldı ve oyun “Hideo Kojima tarafından yazılmış ve yönetilmiştir.” uyarısı ile açılıyor. Ayrıca Kojima’nın veda videosunu da yayınlamakta sakınca görmedi.

Videonun yarısından sonrası Kojima’nın 21 yaşında hayatını kaybeden Metal Gear Solid fan’ı Sean Gillespie’ın evine yaptığı gözlerimizi yaşartan ziyaret ile devam ediyor ve Kojima’nın “Bu oyunu geliştirmek bu kadar uzun sürdüğü için özür dilerim.” sözleri ve oyunculara destekleri için teşekkür etmesi ile sona eriyor. :/

Bakalım Kojima bundan sonra ne türde ilginç fikirler ile karşımıza gelecek? Bir kasabaya yerleşip balık tutmasını beklemiyorsunuz herhalde? 😉

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler