div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HoloLens geliştirici kitlerinin fiyatı el yakıyor!

- Advertisement -

VR çılgınlığı bir yöne doğru gidiyor, HTC Vive’ın muhteşemliğini gördükten sonra beklentilerimiz de yükselmiş durumda.

ArsTechnica’nın haberine göre Microsoft, E3 fuarında oldukça etkileyici bir gövde gösterisi yapan HoloLens konusunda dev bir adım attı ve geliştiriciler için sunacağı sınırlı sayıdaki kitin 2016’nın ilk çeyreğinde 3000 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağını, bir Windows 10 etkinliği sırasında açıkladı.

Elbette Microsoft parasını ödeyebilecek durumda olan her hevesli geliştiriciye bir cihaz sağlayacak durumda değil henüz, bu yüzden online olarak yapılan başvurular arasında ciddi bir eleme yapılacağını tahmin ediyoruz. Detaylar da zaman geçtikçe açıklanacaktır.

Cihazın teknik yapısı konusunda da çok fazla detay yok henüz. Tek bildiğimiz x86 mimarisine sahip bir işlemciye, 2GB RAM’e, 802.11ac bağlantıya ve 60hz refresh rate’e sahip olduğu.

Ayrıca Microsoft bu teknolojinin oyunlarda nasıl kullanılabileceğini göstermek amacıyla Project XRAY adlı bir teknoloji demosu hazırladı. HTC Vive’ın muhteşemliği ile yarışabilecek mi tartışılır ancak video ilginizi çekecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler