div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Homeworld: Deserts of Kharak haftaya geliyor!

- Advertisement -

İlk defa 90’ların sonunda piyasaya çıkan Homeworld’ün grafiklerini ilk gördüğüm anı hatırlıyorum da, birisi bilgisayarımı bana haber vermeden upgrade etti zannetmiştim.

İki yıldan fazla süredir yeni bir firma olan Blackbird Interactive tarafından geliştirilen Homeworld – Deserts of Kharak ise serinin başlangıcından önceki olayları konu alıyor ve bu defa uzayda değil karada geçecek. Hikaye bu defa tam insanlık adına ümitlerin tükendiği ve savaşların alıp başını gittiği bir anda çölün derinliklerinde ortaya çıkan bir anomali üzerine kurulu olacak gibi gözüküyor.

Uzayda bile 3D grafikler ile ne kullanıcı dostu bir oyun mekaniği yaratılabileceğini gösteren Homeworld’ün devam oyunu, daha alışılmış bir tarzda olacak gibi. Elbette ilk birimlerin görüntüleri de gelmeye başladı, mesela bunlardan biri aşağıdaki fragmanda görebileceğiniz, şaşırtıcı şekilde oldukça mobil gözüken ve çöl üzerinde hareket eden bir taşıyıcı gemi.

20 Ocak tarihinde PC için satışa çıkan Homeworld: Deserts of Kharak için nefesimizi tuttuk bekliyoruz, hele ortalıkta yeterince kaliteli RTS yokken.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler