div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Homeworld serisinin devamından nihayet ses çıktı

- Advertisement -

Homeworld‘u oynadınız mı bilmiyorum. Sanırım oyun tarihinin en hakkı verilmemiş oyunlarından olabilir. Gerçek zamanlı stratejiler bir dönem çok popülerdi. Popüler olduğu için de ortalık birbirinin kopyası oyunlarla dolmuştu. Homeworld bu dönemde oldukça yenilikçi fikirlerden oluşan derin oynanış yapısına sahip bir oyundu. Uzay boşluğunda, üç boyutlu oynanışı şimdi bile pek çok strateji oyununda gördüğümüz bir özellik değil. Oyuna dair fikri olmayanlar orijinal Homeworld‘le ile ilgili fikir edinmek için Steam sayfasına bakabilirler.

2011’de eski Homeworld oyunlarında da çalışmış bir ekip oyunun ruhani devamı olan bir oyun geliştirmeye başladı. Daha sonrasında Homeworld‘un isim haklarına sahip olan Gearbox bu ekibi bünyesine dahil etti. Böylece oyun resmi olarak bir Homeworld oyununa dönebildi.

Artık oyunun ismi Homeworld: Shipbreakers. Oyun devasa bir gezegende tek haritada geçiyor. Üç boyutlu etkileşim olduğunu da düşünürsek harita gerçekten çok büyük olacak.

Video biraz uzun. Oyunla ilgili teknik detaylar anlatılıyor. Özellikle oyun yapımı ile uğraşanlar için ilgi çekici bilgiler içeriyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler