div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HTC 10 basına tanıtıldı

- Advertisement -

HTC’nin yeni amiral gemisi HTC 10, mükemmel mühendisliği, tasarımdaki işçiliği, benzersiz performans ve kamera özellikleriyle akıllı telefon kullanıcılarının beklentilerini yeniden şekillendirdi.

HTC, 12 aydır kapalı kapılar ardında üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC 10’u bugün tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de tanıttı. Ürün geliştirme sürecinin ayrılmaz bir parçası olan müşteri geri bildirimlerini önceliklendiren ve detaya gösterilen muazzam özeni temsil eden HTC 10, bir amiral gemisi akıllı telefondan isteyeceğiniz her şeyi sunuyor.

HTC 10, birinci sınıf kameraları, eşsiz standartlardaki ses kalitesini, etkileyici tek parça metal tasarımı ve benzersiz bir performansı bir araya getiriyor. HTC telefon ailesinin en son üyesi mükemmeliği ve bağımsızlığı sembolize eden 10’un gücü ile hayat buluyor.

Tasarımda Mükemmellik

İlhamını ışıktan alan ve mükemmele ulaşana kadar bir heykel işçiliğinde olduğu gibi detaylarla çalışılan HTC 10’da, yeni bir tasarım anlayışı benimsenerek cesur ve keskin çerçevesi tek parça metalden ince işçilik yoluyla üretildi. Işığı harika şekilde yakalayan eğik kesimli kenarlar, metal gövdeyle kusursuz şekilde birleşen tam cam ön yüzey ile daha ince ve zarif bir görünüm sağlıyor.

Yeni bir telefon tasarlarken sadece kullanılan materyaller değil en küçük detaylar üzerinde de çalışan HTC tasarım ekibi, HTC 10’da açma kapama düğmesini de yeniden ince bir işçilikle şekillendirirken, hoparlörlerin daha şık görünürken aynı zamanda muhteşem bir ses kalitesine ulaştığı, parmak izi sensörününse hemen her açıdan ise parmak izini tanıyarak oldukça kolay bir kullanım sunduğu çok özel bir telefon yarattı.

HTC 10’u en doğru şekilde tasarlanmasına büyk önem verildi. Günlük hayatta her türlü çarpma, darbe ve çizilme ile başa çıkabilmek üzere tasarlanan HTC 10, 168 saatin üzerinde bir süre boyunca -20 derecelik dondurucu soğuktan 60 derecelik kavurucu sıcaklığa kadar aşırı sıcaklık testlerinin yanı sıra, 10.000’i aşkın düşme, bükülme, çizilme, aşınma ve paslanma testlerinden de tam not aldı.

- Advertisement -

Birinci Sınıf Kamera!

HTC, HTC 10 ile beraber bugün dünyadaki en iyi akıllı telefon kamerasını sunuyor. Dünya’da ilk kez hem ön hem arka kamerada sunulan optik imaj sabitleyici (OIS), geniş f/1.8 diyafram açıklığına sahip lensleri, yeni ve daha büyük sensörlerleriyle HTC 10 muhteşem bir kamera deneyimini mümkün kılıyor.

Üstelik 12 milyon yeni nesil UltraPiksel (piksel başına 1,55um), arka kamerada yer alan çok hızlı lazer otomatik odaklama (Laser Auto-Focus), geniş açılı objektif ve ekran flaşıyla desteklenen UltraSelfieTM ön kamerasıyla HTC 10, hem ön hem arka kamerasıyla loş ışıkta dahi son derece net ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar sunuyor.

HTC 10’un 0,6 saniyede hazır hale gelen kamerası ve 2. jenerasyon lazer odaklanma sistemi çok daha hızlı odaklanma sağlarken kesintisiz ve seri fotoğraf/video çekimi yapılmasına imkan tanıyor. Aynı zamanda, tek bir dokunuşla açılabilen Pro çekim modu ile RAW formatında fotoğraflar çekerek profesyonel fotoğrafçıların kullandığı gerekli tüm gelişmiş ayarlara ulaşılabiliyor.

88* DxOMark skoru ile, bugüne kadar herhangi bir akıllı telefonun ulaştığı en yüksek kamera kalite skorlarından birini elde eden HTC 10‘un bu başarısının arkasında her bir parça üzerinde onbinlerce saat süren titizlikle yapılmış çalışmalar yatıyor.

Görüntüde ve Seste En İyi

Bir akıllı telefonu zirveye çıkartan sadece görüntüleme teknolojisi değildir. HTC 10, 4K videoyu dünyanın ilk stereo 24-bit Hi-Res sistemi ile birleştirerek standart kayıtlara göre 256 kat daha fazla detayı, iki kat daha yüksek bir frekans aralığında yakalıyor. Bu sayede kayıtlı içerikleri bizzat oradaymışsınız gibi tekrar tekrar yaşamanıza imkan veriyor.

Odyofiller için üretilen HTC 10, Hi-Res ses sertifikasının yanı sıra, müziğin tam da sanatçının duyulmasını istediği şekilde size sunmak için tasarlandı. Geleneksel bir kulaklık amfisine göre iki kat daha güçlü ses veren kulaklık amfisi, 16-bitten 24-bit sese yükseltme yeteneği ve yüksek performanslı dijitalden analoğa dönüştürme yeteneğinin bir araya gelmesi sonucu ortaya pazardaki diğer cihazlara göre on kat daha az ses kaybı sağlayarak, HTC’nin zaten rakipsiz olduğu ses alanında bütünüyle rakipsiz bir ses performansı ortaya çıkarıyor.

Herkes sesleri ve müziği farklı şekillerde duyar. Bu farktan esinlenerek geliştirilen HTC 10’un Yeni Kişisel Ses Profili sistemi, ses deneyimini daha da geliştirerek kişisel dinleme tercihlerine göre ayarlanan kişiye özel bir profil yaratarak, ses frekanslarını her iki kulağa göre dinamik olarak ayarlıyor ve müziği sanatçının duyulmasını istediği şekildei duymaya imkan veriyor. Dünyanın en iyi akustik sistemlerinde olduğu gibi birbirinden ayrı alçak frekans (tweeter) ve yüksek frekans hoparlör (woofer) tasarımı ile yenilenen HTC BoomSound™ Hi-Fi hoparlörler ise her bir hoparlör üzerindeki özel amfileri ile bugüne kadar bir akıllı telefonda görülmemiş bir ses deneyimi sunuyor.

HTC 10 bugüne kadarki en iyi Hi-Res ses sertifikalı kulakiçi kulaklıklarıyla beraber sunuluyor. Havacılık ve uzay sanayiinde kullanılan 8µm inceliğindeki polimer diyafram ve %70 daha büyük sürücüler sayesinde, dinleyiciler daha zengin ses ve iki kat daha fazla frekans aralığı ile ilk andan itibaren en iyi ses deneyiminin tadını çıkartabiliyor. 250 TL değerindeki bu özel kulaklıklar HTC 10 ile kutu içeriği ile beraber standart olarak kullanıcılara sunulacak.

Performansın Zirvesinde

HTC 10 donanımda mükemmeli sunarken, sınıfının en iyisi olmaya aday bir yazılımla birlikte geliyor. İki kat daha hızlı açılan ve en üst standartlarda çalışan uygulamalar, %30 daha renkli yeni nesil quad HD ekranla gerçek bir sinematik his yaratırken, dokunmaya karşı %50 daha hassas ekranı ile en küçük ve en hızlı parmak hareketleri dahi mükemmel şekilde karşılığını buluyor.

Detaylara gösterilen özenin bunlarla da kalmadığı HTC 10, bilgi güvenliğinin çok önemli olduğu günümüzde, 0,2 saniye ile şimşek hızında kilidi açılan ve algoritmik olarak kullanıcıyı zaman içinde daha hızlı ve doğru şekilde tanıyacak şekilde tasarlanan bir parmak izi tarayıcıya sahip.

İçten dışa daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanan HTC 10, en son Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ve gelişmiş 4.5G LTE ile birlikte sunuluyor. Ayrıca HTC10, telefonu daha hızlı ve pil kullanımı açısından daha tasarruflu hale getirirken, güvenlik ve uygulama yönetiminin daha verimli işlemesini sağlayan Boost+ uygulamasıyla birikte geliyor. Boost+ aynı zamanda telefon hafızasını otomatik olarak optimize etme ve oyun sırasında daha az pil kullanımı sağlama özelliklerine de sahip Bununla birlikte fazla güç kullanan programları otomatik olarak algılayıp kapatan yeni PowerBotics sistemi de pil ömrünü %30 uzatarak tek şarjın iki güne kadar dayanmasına imkan veriyor.

Pilin sadece 30 dakikada %50’ye kadar şarj edilmesi için gelişmiş termal yönetimli en son 3.0 Rapid Charger hızlı şarj cihazının da kutu içinde birlikte sunulduğu HTC 10, iş günü sona ermeden önce şarjının azaldığını fark edenlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirildi.

Tüm Kontrol Sizde !

Bellek kullanımını arttıran ve aynı amaçla kullanılan birbirinden farklı ön yüklü uygulamaların sayısını azaltarak HTC ve Google’ın en iyi uygulamalarının entegre edildiği HTC 10, akılllı telefonun kontrolünü tamamen kullanıcısına bırakan modern bir anlayışla tasarlandı.

HTC’nin özel olarak tasarladığı yeni Serbest Düzenleme özelliği ile, artık ekran yerleşimini ve kullanımını dikte eden kılavuz sistemini kullanmak zorunda değilsiniz. Bunun yerine ikon, etiket ve widgetları ekranda istediğiniz yere konumlandırabilirsiniz.

Ayrıca HTC Temalar’ın en son sürümü kullanıcılara her biri kendi simgesi, arka planı ve sesiyle gelen binlerce profesyonel görünümlü temayı da sunuyor.

Aksesuarlar ve Bulunurluluk

Kullanıcı deneyimini daha da mükemmel hale getirmek için HTC 10 yarı saydam, çok yönlü ön kapağa sahip ve tamamen yenilenmiş bir aksesuar olan Ice View kılıfı da kullanıcılara sunuyor. Ice View kılıf kullanırken kullanıcının bir çağrıyı cevaplamak veya bir sonraki şarkıya geçmek veya mükemmel bir fotoğraf karesini yakalamak istediğinde kılıfın kapağını açması gerekmiyor.

HTC 10 karbon gri, gümüş ve altın rengi olmak üzere üç farklı renk kombinasyonuyla tüketicilere sunulacak. HTC 10, 250 TL değerindeki özel seramik kulaklığı ve 3.0 Rapid Charger hızlı şarj cihazıyla beraber Türkiye’de Mayıs 2016 tarihinden itibaren tüm satış kanallarında kullanıcılarımızla buluşacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler