div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Hulk Hogan WWE 2K15 içeriğinden çıkartılacak mı?

- Advertisement -

Bir süredir Hulk Hogan’ın üzerinde ırkçılık dahil bazı suçlamalar olduğunu duymuşsunuzdur.

6 kez WWE şampiyonu olan, bunun yanında medyatikliği ile de amerikan güreşi dediğimiz sporun tanıtılmasında büyük payı olan Hulk Hogan (1993 yapımı Dadı Dedikse (Mr.Nanny) filmini kim unutabilir!), video kaset skandalının ardından katıldığı bir radyo programında canlı yayında olduğunu unutup ırkçılıkla eş anlamlı bir kelimeyi ağzından kaçırınca WWE tarafından kovuldu ve WWE tarihinden tamamen silinerek Lance Armstrong ile benzer kaderi paylaştı.

Efsanevi güreşçi WWE 2K16’da olmayacak, bu zaten bilinen bir gerçek. Bununla beraber henüz uygulamaya geçmemiş olsa da WWE 2K15’in DLC’leri arasından çıkartılacağı, satın alınmış olsa dahi artık indirilemeyeceği söylenmekte. Bu durumda DLC’yi satın almış ve henüz indirmemiş olanların paralarının iade edilip edilmeyeceği konusunda net bir bilgi de paylaşılmadı.

Şu an Hulk Hogan DLC’si hem PS3, hem de PS4 için satışta ve indirilebilir durumda, bununla birlikte WWE’nin Hulk Hogan ile alakalı her şeyi başından attığını düşünürsek çok yakında WWE 2K15’ten çıkartılması çok olası gibi gözüküyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler