div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Humble Bundle’da toplu işten çıkarmalar…

- Advertisement -

Her birimizin Steam arşivinin gelişmesine büyük bir katkısı bulunan Humble Bundle hesapsız büyümenin sancılarını çekiyor.

Kurulduğu 2010 yılından beri çok sayıda oyunu tek bir paket içinde bizlere ulaştıran, üstelik bunu 1 dolardan başlayan paketlerle “ne kadar yardım etmek içinizden gelirse o kadar” mantığıyla önümüze getiren Humble Bundle çalışanlarının beşte birini işten çıkartmaya hazırlanıyor.

Toplamda 60 kişinin çalıştığı Humble Bundle toplamda 65 milyon dolar gibi bir para toplamayı başarmış olmasına rağmen 12 çalışanına veda etme kararı aldı. Humble Bundle kurucularından John Graham bunu bir mail ile duyururken, büyümeye giderken biraz optimistik olduklarını kabul etti.

Humble Bundle’ın eski rakamlara ulaşmakta zorlandığını da söylememiz gerek. Bugüne dek en fazla satanı olan Humble Bundle 9 (FTL: Faster Than Light, FEZ, Trine 2: Complete Story, Mark of the Ninja, Eets Munchies, Brütal Legend, Bastion, Limbo) toplamda 700 bin kez indirilirken, firma Eylül 2014’teki Humble Bundle 12’den (Prison Architect, Gone Home, Luftrausers, Gunpoint, Hammerwatch, Papers Please) beri 200 bin adedi geçmeyi başaramadı.

Şu an devam eden Humble Bundle 15 (Deponia, Chaos on Deponia, Goodbye Deponia, QUBE, Skullgirls, Gone Home, Planetary Annihilation, Xenonauts, Gang Beasts) ise tarihin en düşük satışını yapacak gibi gözüküyor, şu anki rakam 140 bin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler