div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Humble Capcom Bundle’a yeni eklemeler…

- Advertisement -

Önümüzdeki 6 gün boyunca satışta kalacak olan Humble Capcom Bundle’a Resident Evil 4 ve Remember Me gibi iki sağlam oyun da eklendi.

Humble Bundle’ın eskisi kadar popüler olmadığı malumunuz, muhteşem Tom Clancy bundle’ı bu durumu biraz değiştirmeyi başarmışken şimdiki Capcom bundle’ı da oldukça iyi gözüküyor. Buna göre Capcom’un başta Resident Evil serisi olmak üzere pek çok oyununa oldukça keyifli fiyatlara ulaşabiliyorsunuz.

1 dolar ödeyerek alabileceğiniz “ne kadar ödersen öde” paketinde size sunulacak olan oyunlar Lost Planet 3, Bionic Commando: Rearmed, Strider ve Resident Evil: Revelations 2 Chapter 1.

Ortalamanın üstünde bir ödeme yaparsanız (şu an 9.07$) ise bu pakete Resident Evil 4, Resident Evil 5, Resident Evil: Revelations, Remember Me ve DmC: Devil May Cry ekleniyor.

15 dolarlık ödeme yaptığınızda ise Resident Evil 5: Untold Stories Bundle DLC ve Ultra Street Fighter IV sizlere sunuluyor. Ortalamanın üstünde ödeme yaptığınızda Resident Evil: Revelations 2 için Steam’den %50 indirim kuponu aldığınızı da hatırlatmış olalım.

https://www.humblebundle.com/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler