div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ICO’nun yaratıcılarından: Vane

- Advertisement -

PS2’nin efsane oyunu ICO hakkında oynamayanların bile kötü bir şey söyleyebileceğini sanmıyoruz, nihayet oyunun ardındaki deha yeni projesi ile karşımızda.

Team ICO tarafından geliştirilen ICO, boynuzlu olarak doğduğu için daha sonra tanrılara kurban edilmek üzere bir şatoya kapatılan küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyordu hatırlanacağı üzere. Hiç bir insanüstü gücü olmayan ve sadece gizemli arkadaşı ile beraber şatodan kaçmaya çalışan bir çocuğu kontrol ederken az mı hüzünlendik, bir hatırlayın.

Team ICO’nun eski çalışanları tarafından kurulan Tokyo merkezli Friend & Foe adlı stüdyo, yeni oyunları Vane’in ilk oyun içi görüntülerini ve sahne arkasını bir video ile paylaştı. Elbette konu farklı, aradan da uzun zaman geçti ancak görebileceğiniz gibi oyun aynı naifliği inatla sürdürecek gibi duruyor. Bu defa uçsuz bucaksız çöllere kurulmuş bir set söz konusu ve biz de bir kuşa dönüşebilen bir çocuğu canlandırıyoruz.

Şimdilik oyunla alakalı elimizdeki bilgiler bunlardan ibaret.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler