div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İhtiyarlar buraya! GOG’da Forgotten Realms şenliği var!

- Advertisement -

Bugün yaşı 30’ların üstünde olan ve gençliği RPG oyunlarında zindan temizlemekle geçmiş dinozorları ilgilendiren bir haberimiz var.

GOG’da bugünden itibaren 1980’lere uzanan üç farklı paket satışa çıkmış durumda ve bu üç pakette toplam 13 RPG oyunu meraklılarını bekliyor, üstelik hiç fena bir tutardan değil.

Bu paketlerin ilki olan Forgotten Realms: The Archives – Collection One‘ın satış fiyatı 10 dolar ve pakette bir zindan temizleme efsanesi olan Eye of the Behonder’ın üç oyunu birden var.

İkinci paket olan ve yine 10 dolardan satışta olan Forgotten Realms: The Archives – Collection Two‘da ise Curse of the Azure Bonds, Gateway to the Savage Frontier, Hillsfar, Pools of Darkness, Pool of Radiance, Secret of the Silver Blades, Treasures of the Savage Frontier ve D&D: Unlimited Adventures bulunuyor.

Nihayet üçüncü paket Forgotten Realms: The Archives – Collection Three‘de Dungeon Hack ve Menzoberanzan gibi iki efsane bulunuyor ve fiyatı 6 dolar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler