div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İlk Metal Gear Solid oyununu bir de Unreal Engine 4’te görün!

- Advertisement -

İnternetin 146’dan ara ara yapılan bir kaçamak olduğu yıllarda, Metal Gear Solid pek çok oyuncu için hiç umulmadık bir yapımdı.

O zamanlar sadece bilgisayar dergilerini çok yakından takip edenlerin adını duyduğu bu yapım, ilk oyunu ile öyle bir patladı, bizi öyle diyalog ve sahneler ile baş başa bıraktı ki, geriye dönüp baktığımızda aradan 15 yıldan fazla zaman geçtiğini ibrak edebilmek hayli güç.

Diğer açıdan, merak ediyor ama oyunun eskidiğini düşünüyor olsanız bile şunu göz önüne almanızda yarar var. MGS’i PsOne’ıma taktığımda verdiğim ilk tepki, grafiklerinin ne kadar da kötü olduğuydu. Görebileceğiniz gibi bu açıdan kendi zamanının bile gerisinde olan bir yapımdan bahsediyoruz.

Bu durum fanların mahareti ile değişmeye aday. Airam Hernandez adlı Metal Gear fanı tarafından, Unreal Engine 4 ile oyunun bölümlerini yeniden yaratmaya niyetlenmiş ve aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi oldukça da iyi iş çıkartmış.

Shadow Moses adlı projenin Konami’nin şimşeklerini çekmesi yakındır, izleyebiliyorken izleyin. :=)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler