div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Immune karma sistemini tanıttı!

- Advertisement -

Alman geliştirici Vidiludi tarafından geliştirilen ve bu hafta duyurulan yeni survival MMO oyunu Immune şu anda Steam’de erken erişimde. Oyunun yapımcıları erken erişim versiyonuna getirdikleri güncellemenin notlarını açıkladı. Aynı zamanda yeni güncelleme ile yapımcı ekip Immune’a gelen yeni karma sistemini de tanıttı.

Oyuna getirilen yeni karma sistemi sayesinde oyuncular, oyun dünyası içerisindeki davranılarına göre karma kazanacak veya kaybedecekler. Zaman geçtikçe karma kazanılacak ve diğer oyunculara saldırdıkça karma kaybedilecek. Karmanızın durumu oyun isminizin rengiyle gösterilecek. Yani eğer isminiz kırmızı ise kötü bir karmaya, beyaz ise nötr bir karmaya, yeşil ise iyi bir karmaya sahip olacaksınız. Ve eğer isminiz altın rengiyse ‘’aziz’’ olarak anılacaksınız. Aziz olarak anılmak için ise %100 karma seviyesine sahip olmanız gerekiyor. Azizler diğer oyunculardan gelen saldırılara karşı dirençli olacak ve araçlardan saldırı almadıkları sürece yaralanmayacaklar.

Karma sistemi dışında da bir takım yenilikler erken erişim versiyonuna dahil edildi. Silahların dayanıklılıklarıyla ilgili düzenlemeler, looting ile ilgili düzenlemeler ve karakterlerle ilgili düzenlemeler yapıldı.
Bu detayların bir kısmı daha once duyurulmuştu. Bu güncelleme ile tüm yenilikleri öğrenmiş olduk.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler