div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İngiltere satışlarında zirvenin yeni sahibi Halo 5: Guardians!

- Advertisement -

343 Industries’in geliştirdiği, Microsoft’un yayımladığı Halo 5: Guardians çıktığı günden bu yana İngiltere satışlarını alt üst ediyor!

27 Ekim günü piyasaya çıkan Halo 5: Guardians, ilk oyunu saymazsak, özel Xbox için tasarlanan Halo serisi, 65 milyon kopya satmayı başardı ve bugün ise İngiltere satışlarında zirveye oturarak bunu hakkettini gösterdi. 1864 Londra’sında geçen Assassin’s Creed: Syndicate zirveyi kaybedip ikici sıraya düşüyor. Halo 5 ve Assassin’s Creed: Syndicate’ın gelmesiyle üst sıralarda zor tutunan FİFA üçüncü sıraya düşüyor.

Steve Austin’in kapak yüzü olan WWE 2K16 sevenleriyle buluştuğu günden bu yana İngiltere satış listesinde dördüncü sıraya oturuyor ve güzel bir giriş yapıyor. Minecraft: Story Mode çıkmadan önce 5 bölüm yayımlanmıştı, bu bölümler oyuncuların ilgisi çekmiş gibi gözüküyor ve listemizde beşinci sırayı kapıyor. Grand Theft Auto V 2 yıldır top 10’da bir aşağı bir yukarı derken bu hafta gerileyerek altıncı sırada kendini buluyor.

Uncharted: The Nathan Drake Collection ise popülerliği azalarak geçen haftaki düşüşünü devam ettirerek yedinci sıraya geriliyor. Şaşırtıcı bir şekilde alt sıralardan top 10’a yükselen Watch Dogs sekizinci sırayı alıyor. Top 10’da son iki sırayı ise Lego serilerinden Lego Dimensions dokuzuncu ve Lego Jurassic World onuncu olarak haftayı bitiriyor.

İngiltere satışlarının top 10 listesi:

1- Halo 5: Guardians
2- Assassin’s Creed Syndicate
3- FIFA 16
4- WWE 2K16
5- Minecraft: Story Mode
6- Grand Theft Auto V
7- Uncharted: The Nathan Drake Collection
8- Watch Dogs
9- Lego Dimensions
10- Lego Jurassic World

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler