div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İngiltere satışlarında zirveyi kolaylıkla kapan isim Fallout 4!

- Advertisement -

Bu haftaki İngiltere satışlarında kolaylıkla zirveye oturan isim Fallout 4 oldu. Pekte sürpriz sayılmaz.

Bethesda Softworks’ün yayımladığı, nükleer savaş sonrasını konu alan Fallout 4 sevenleriyle 10 Kasım’da buluşmuştu. 12 milyon adet kopyası dağıtılan oyunun 750 milyon dolar gibi yüksek bir mevlaya ulaştı. 12 milyon kopyanın ise mağazalarda ne kadar satıldığı belirtilmiyor. Büyük mağazaların hazırladıkları rapora göre 2015 yılının en çok ön sipariş alan oyunu Fallout 4 olurken bunun yanında The Pip-Boy Edition ise oyunlar arasından en çok satan koleksiyoncu sürümü oluyor.

Piyasada büyük bir ilgi gören Fallout 4, Steam’de de ortalığı karıştırdı. Fallout 4, 470 bini aşkın oyuncusuyla en çok oynanan oyunlar arasında üst sıralara geçti. Dota 2, CS:GO, Team Fortress 2 ve GTA 5 gibi oyunların bulunduğu bu listede Fallout 4’ün bu kadar hızlı girmesi şaşırtıcı, oyunun online modunun olmayıp tek kişilik macera sunması ve oyunun fiyatının yüksek olması da dikkat çekici noktalar arasına giriyor.

İngiltere satışlarında Fallout 4’ün girmesiyle düşüş yaşayan Call of Duty Black Ops III ikinci sıraya gerilerken FİFA 16 üçüncü oluyor. Listemizdeki bir yeni isimde Rise of the Tomb Raider oluyor, dördüncü sırada başlayan oyun şimdilik sadece Xbox 360 ve Xbox One platformlarında satışı bulunuyor ve yüzde 85 Xbox One’da satılırken geri kalan yüzde 15’i Xbox 360’da satıldı. Rise of the Tomb Raider, PC için 2016 yılının başında çıkmış olacak, PS4 içinse 2016 yılının sonlarında çıkması bekleniyor. Ayriyeten Sega’nın yayımladığı Football Manager 2016 ise listemize yedinci sıradan giriş yapıyor.

İngiltere satışlarının top 10 listesi şöyle:

1- Fallout 4
2- Call of Duty: Black Ops 3
3- FIFA 16
4- Rise of the Tomb Raider
5- Minecraft: Story Mode
6- Need for Speed
7- Football Manager 2016
8- Lego Dimensions
9- Assassin’s Creed: Syndicate
10-Halo 5: Guardians

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler