div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İninal Cüzdan iPhone ve Android uygulamaları yayında!

- Advertisement -

İninal iPhone ve Android için yayınladığı İninal cüzdan uygulaması ile kullanıcıların birçok ihtiyacını çözüyor. Uygulama sayesinde daha önce ininal hesabı olmayan kullanıcılar yeni hesap açabiliyor ve açtıkları hesaba satın aldıkları ininal kartlarını ekleyerek kartlarının harcama limitini 5.000TL’ye çıkartabiliyorlar.

Kartlar bir kere eklendikten sonra kart bakiyesi ve karta ait hesap hareketleri detaylıca görüntülenebiliyor; özet ekranından bakiye ve hesap hareketi özetleri uygulamaya tekrar giriş yapmadan izlenebiliyor. İninal cüzdan, ininal kartın indirimleri ve kampanyalarından haberdar olmanızı da sağlıyor.

İninal cüzdan uygulamasından daha önceden ininal kartı olmayan kişiler de faydalanabiliyor. Kullanıcılar, 5.000’e yakın satış noktasından ininal kart satın alınabiliyor ve 10,000’e yakın dolum noktasından para yükleyip hemen kullanmaya başlayabiliyor. İninal kart, alışverişlerinde banka kullanmak istemeyenler, internetten alışverişlerinde kart bilgilerini vermek istemeyenler, bankalardan hizmet alamayanlar ve bankaların hizmetlerini pahalı bulanlar için güvenli ve ekonomik bir seçenek sunuyor.

Şirket yetkililerinden Ömer Suner, ‘ininal cüzdan uygulamasını yapmaktaki amacımız, insanların hiç kart ya da banka kullanmadan, sadece telefonlarıyla harcama yapabilmesi ve temel finansal işlemlerini gerçekleştirmesidir.’ Dedi ve uygulamanın ilerleyen versiyonlarda sanal ininal kart yaratma, karttan karta para transferi ve fatura ödeme özelliklerinin de ekleneceğinin bilgisini verdi. Suner ayrıca, 2016 yılı hedeflerinde 1 milyon kullanıcıya ulamak olduğunu söyledi.

ininal-cuzdan-on-odemeli-kart-600x330

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler